• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Dzień dobry

Sylwia niezła przygoda hihihihihi

Pamela miłej pracy

Ilonko no pewnie że trzeba korzystać puki jest ładna pogoda bo niebawem jesień zawita a z nia deszcze i wichry bleeee

Piąteczko mój tato też miał złamaną stopę i też mu puchła nawet już po zrośnieciu więc może to taka uroda złamania stopy ;/

U nas też ładna pogoda ale ja mam dzisiaj inne zadanie wczoraj zaczęłam gotować golonka a dzisiaj z nich robię galaretkę jami

Miłego dnia

reklama
Heloł

Dziewczyny
ale pospalam:szok::szok::szok: a w pracy juz jakos kolo godzinkji powinnam byc. Byloby gites gdyby nie ludziska w domach bo studenci jeszcze nie zaczeli wrrrrrrrrrrr:wściekła/y:
Pamnela tez sie zastanawialam jak Ilonka czy ty tez jezdzisz????
Aniu moj mezus pewnie by sie slinil po kostki jak by uslyszal co robisz:-D:-D:-D
Sylwia no niezla przygode mial ale jaki kochany ze opowiedzial:tak:, drugi by zatrzymal dla siebie. Tak czy inaczej babka sobie juz pozamiatala, teraz jak sie jej internet zepsuje to nikt nie przyjdzie bo bedzie grozilo gwaltem:-D

Ilonka milego dzionka z chlopakami a tak na marginesie sliczne masz te wloski :tak:

Dobra ja spadam bede pozniej;-)

witam:)
ja żyję ale jakoś tak mi ostatnio z bb nie po drodze.... przepraszam ale zrozumcie mnie .... u mnie to już dość długo trwa i nie zanosi się, że szybko pójdzie więc od czasu do czasu mam przypływy chęci pisania a czasami tylko czytam.

karolina GRATULUJĘ Jagody!!!!!!!!

piąteczka ja bym się zdecydowała na śruby. Miałam złamaną nogę i miałam śruby zamiast gipsu i na prawdę to polecam. Po 2 tygodniach od założenia śrub mogłam już chodzić o kulach a po następnych 2 tygodniach bez kul. Miałam śruby przez ok 4 miesiące ale wogóle nie miałam rehabilitacji. A nie wyobrażam sobie co by się działo z nogą po takim czasie w gipsie.... szczególnie, ze po złamaniu ręki po miesiącu w gipsie musiałam mieć 2 tygodnie rehabilitacji bo nie mogłam utrzymać w ręce kubka:-( także moja rada: jak lekarze ci to zalecą to przemyśl to.

sorry, że tylko tyle
pozdrawiam was wszystkie:))

hejka..

przeziębiona jestem:angry::no::wściekła/y: czuję się jak wrak, ale leczę się rosołkiem, czosnkiem i lipą..musi być dobrze..

moja szybkość pracy dziś powala:baffled:

Piąteczka współczuję, namęczysz się..słuchaj się lekarzy, najważniejsze żeby szybko wrócić do formy
Ilona no...jak mnie się zaczną nieprzespane nocki to Ty już będziesz słodko chrapać ;)
Sylwia..oo żesz..niezła akcja:szok:
Jane rozumiem...ale nie znikaj całkiem :(
Ania nie rycz..takie spadki aktywności się zdarzają, zobaczysz niebawem produkcja ruszy pełną parą ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry