• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
No jestem............ale za godzine mamy miec znajomych :confused::baffled:

Piateczko ciekawe co by powiedzial jak by sie tak role zamienily:-D:-D:-D
Lori i jak sie czujesz????

Ja tam zwolenniczka miesa az taka nie jestem ...... a juz napewno nie golonek, flakow itp:no:

Lece na wykresy :-)

hej kobitki :-D

piąteczka - a ja myślałam że to tylko mój m mówi zaraz będę, i pojawia sie po godzinie albo i więcej:-D
i z tego co doczytałam to unieruchomili cię troszkę..ale co to dla ciebie :-D
ilonka - data nastepnej małpy :-D @ - 1.10
axa , polisia - gratuluje
lori - a jak samopoczucie? :-D

reszty już nie pamietam..sorry :zawstydzona/y:
czytam was ale jakoś nie mam weny do pisania..zreszta szkoła się zaczęła i muszę wpaść w rytm :biggrin2: znowu załatwianie , papierki , urzędy ..o matko..:biggrin2: i staranek ciąg dalszy :-D

polazł sobie do jaskini. ale mnie rozbawiłyście ha ha. ale to kochane stworzenie - i ja się przyzwyczaiłam - ale wkurzać się muszę, żeby nie było :-D

No i goscie poszli ale troszke pogadalysmy bo Emilka tez ma problemy z zajscem i powiedziala mize tutaj przyjmuje co jakis czas doktor Artur Chełmicki z Katowic.......................zna go ktoras z Was??????????????

Witakjcie ;p
Wczoraj ta kobieta napisala smsa do meza przepraszala go ze nie wie co w nia wstapilo hehe alkohol
Moja mala bawi sie hello kitty a ja jem sniadanko salatke z feta :)
O 11:30 mam usg dzidzi :)

reklama
Witam:)

Axa wielkie gratulacje:-D:-D:-D Adusia na pewno cudowna:tak::tak::tak::tak: Czekamy na Was:-)

Dziama
a jakie firanki chcesz uszyć jakieś zdjęcie? może pomogę?

Ilonka dobrze,że wróciłaś,nie wiem czy nadrabiałaś,ale napisałam Ci,że jak Jasu tak lubi dzieci,to możesz go zapisać do jakiegoś klubiku na kilka godzin dziennie teraz w każdym mieście są takie. Pawełek ma już koszulę?

Mój Antoś wcina już jabłuszko i kaszkę na noc dostał też już soczek jabłkowy:) Miałam ugotować mu wczoraj pierwszą zupkę,ale byliśmy na szczepieniu i bym nie wiedziała po czym marudzi jakby co.Na szczęście jak na razie wszystko było ok ,nie gorączkował. Waży 6600 i 65 długi i jak to jest,że nie które ubranka 68 już za małe....

Do zupki kupiłam małemu taką marchewkę z działki na ryneczku,nie wygląda jak malowana to pewnie będze naprawdę z działeczki. mam zamiar nagromadzić na zimę trochę takich warzywek działkowych i zamrozić małemu na zimę. Myślicie,że takie mrożonki będą dobre dla małego? Chyba lepsze niż później takie ze sklepów?co?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry