• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

sylwia to trzymam kciuki za usg :) bo chyba jeszcze nie wiadomo czy to chłopiec czy dziewczynka tak????????????????
haha szkoda ze przez smsy przepraszała ... raczej wypadało by osobiście albo chociaz zadzwonić hehe

Violu muszę sie zorientować gdzie u mniej najbliżej taki klubik....bo jak na drugim końcu miasta to raczej nie bede sie tłukła autobusami z Pawełkiem aby Jaśka zawozić :-(.......kurka chyba musze pomysleć nad tym prawku bo auto stoi a tak to bym mogła GO wozić :tak:
Moja mama kupiła małemu ubranko o takie: ubranie, komplet chrzest/chrzciny dla chłopca 62 (2601467319) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ( bo za koszulę na necie musiałabym dać ponad 30zł a tak to ma taki zestaw nie wiele drożej ....... tylko tak sie zastanawiam czy nie bedzie mu za zimno w kościele ..ale jak coś mam sweterek biały ...... buciki ma inne.... bo złożyłam wcześniej zamówienie na butki :-) tylko czapeczkę inną kupię ..... dziś mam iść po nią..... bo Pani miała jechać do hurtowni .......!!!
To Antoś juz próbuje inne smaki :-) super !!!!!!!!!!!! Co do ubranek to rozmiar rozmiarowi nie równy tak naprawde...........!!!!!!!!!!!!!Wstaw jakieś nowe zdjęcie małego :-) :tak::tak::tak:
a te warzywa mrożone bedą OK, ;-)

hmmmm komuś miałam wpisać dane do tabelki........ chyba biapl ..:rofl2:

Ostatnia edycja:
reklama
Ilonka super ten komplecik i te butki ślicznie wyglądaja na nóżce Antoś miał identyczne.Teraz ma być chłodniej,ale jak masz sweterek to bedzie ok możesz w kościele jeszcze w razie czego nakryć kocykiem.

Ilonko niby ma byc chlopiec ale dzis jak sie da to sie upewnimy co do tego :P
Viola maly to juz duzy chop :) moja tez nabierala cialka a potem stanela i wolno teraz idzie i w gore i waga no ale taka juz jej natura zapewne .
Dobra wpande pozniej

Hej dziewczynki

Wpadam tylko powiedziec że teraz mnie nie ma z własnej woli bo naprawdę nie mam nastroju i nie będę wam tu smęcić :-( a od jutra mogę nie mieć internetu. Internet mam pociągniety od sąsiadki i dziewczyna dzisiaj powiedziała że mam zrezygnowac. Nie napisze Wam o co chodzi bo sama nie znam powodu wypowiedzenia netu:baffled: wiem tylko że dziewczyna ma doline na maksa :baffled:
Musimy wziąś neta z kablówki i nie wiem ile to potrwa.Jakby co to napisz do któreś z Was eskę co u mnie .

Co do cioci. Wczoraj była u mnie. Moje kochane biedactwo :-( cieniutka jak witka :-( Warszawa milczy :-( obawiam sie że ja przeciągają bo wiedzą co będzie jak jej powiedza że nic sie nie da zrobić:-(Zostanie wtedy tylko hospicjum i czekanie na........:-(

Przepraszam Was. Jest mi bardzo smutno ,ciężko na serduchu .Dziękuję Wam za wasze wsparcie.Jesteście kochane.

Odezwe sie jak tylko będe mogła i będe miała lepszy humor.

Axarai gratulacje kochana !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Adusiu witaj na świecie :-)

Pozdrawiam Was bardzo i miłego dnia !!!

losiczka skarbie pisz kiedy tylko chcesz,... o każdej porze dnia i nocy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tak::tak::tak::tak::tak::tak: Modlę sie za Twoją ciocię !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mam nadzieje ze szybko założą Wam net !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jestem z Tobą cały czas myslami !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Violu jak rozcieńczałaś herbatkę z kopru małemu ???????? bo od wczoraj mu daje,. ja sama pije i widze ze jest jeszcze gorzej bo sie meczy ciagle a zawsze o 6 troszke postekał i był spokój a teraz ciagle sie prezy :-(
zapowiadaja ok 20 stopni i słoneczko na niedziele wiec w sumie w sam raz...tyle ze wiadomo w kosciele chłodniej wiec pewnie zarzucę mu sweterek ..........

Ostatnia edycja:
Hej Kobietki!witajcie z ranca,jak do tej pory Axa sie u mnie nie zameldowala,a szkoda,bo sama mnie zzera ciekawosc,ale moze sie zle czuje,jak to po cesarce i najpierw musi troche wypoczac i do siebie dojsc ;)sylwia kciukole za synka&&&,viola ciesze sie,ze maly juz cos tresciwszego probuje :)losiczko bierz sobie tyle czasu,ile tylko Ci jest potrzebne:)my bedziemy czekaly z niecierpliwoscia:*i za Ciocie &&&ilonko Ty rowniez niedlugo bedziesz miec juz chrzciny za soba ;)Pawelek taki sliczny :*a u mbie nieciekawie,bylam z m pol nocy na ostrym dyzurze,bo mnie te ucho tak napier...od wczoraj nic nie jadlam,bo nawet przy polykaniu boli,doktor mi odkurzyl ucho i potem wsadzil taki gazik nasaczony hydrokortisonem:(aua no i do tego musze kropic wieczorem ten kortison a rano antybiotyk w kroplach i sie boje o dzidzie,chociaz on mowi,ze mu nie zasxkodzi,bo to tylko w uchu zostaje i nie ptzechodzi do krwi...ja jestem glodna jak pies,ale nie umiem sie przemoc,bo jak tylko polykam to tak boli,ze placze jak dzidzius...wybaczcie jesli nie bede dzis aktywna,ale sprobuje odespac,m poszedl ledwo zywy do pracy...biedak...wszystko przeze mnie...Kobitki ten bol ucha w porownaniu do bolow ciazowych to chyba dinozaur:(pozdrawiam wszystkie :*

biapl o kurczaczek........:-(:-(:-( biedna ........ współczuję :-(:-(:-(:-(:-( ale sie wymeczysz :-(:-( mam nadzieje ze szybciutko przestanie boleć i w koncu coś zjesz !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

biapl no własnie jak dawałam mu herabtkę z HIPP to było OK nie było potrzeby podawac np kropelek , bo chwilkę codziennie o 6 rano sie pomęczył i był spokój a dziś to ciągle..... troszkę na brzuszku pospał i od nowa płacz i prężenie sie ...... także mnie sie wydaje ze pogorszyłam sprawę tą herbatą z kopru zaparzaną, no ale rozcieńczyłam ......... juz mu nie bede moze dawac tego......

reklama
hej kochane!

ja dzisiaj też juz od paru godzina na nogach. kurcze tak mnie bolą te plecy że nie daje rady wyleżeć w łóżku. jak wstanę i pochodzę jest lepiej. ale noce to porażka. nie wiem jak to dalej będzie. czy któraś z was też tak miała z plecami?

ilonka
komplet do chrztu boski. no i cena super. Pawełek będzie cudnie wyglądał.

u mnie dane do tabelki następna wizyta 21.09

biapl
nie zazdroszczę ci tego bólu. mam nadzieję że kropelki pomogą i przestaniesz sie meczyć.

losiczka jak tylko będziesz mogła to wpadaj do nas. a jeśli potrzebujesz czasu to rozumiemy. ale będziemy tęsknić. pisz jakby co smski

sylwia kciuki za wizytę. i melduj się po jak maluszek

spadam wstawić rosołek na obiad, ogarnąć dom i wracam. miłego dnia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry