• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Ilonko mowie Ci,moja najlepsza przyjaciolka dawala tylko kropelki i w ten sposob pozbyla sie kolek,a czasem robila tak zwany samolot albo jaskolke z malym;)i jak to nie pomoglo to kladla mu termofor na plecki...

reklama
agnes ja przez pewien czas miałam problemy z plecami,,,,,,tyle ze leżeć mogłam a nie dało rady wysiedzieć...... :-( samo w koncu przeszło.... pod koniec ciązy juz nie czułam bólu ......
Twoją datę wpisywałam wczoraj do tabelki :-)

biapl na razie odstawie tą herbatkę i zobaczę co bedzie jutro....jak coś kupię jakieś kropelki.....pamietam ze Jasiowi pomogły troszkę krople infacol ....ale i tak to trzeba przeczekać..

aha agnes komplet taki kupiony aby w razie czego mały jeszcze pochodził w tym, bo i w spodenki go ubiorę i w body i pulowerek ..... :-) ale jeszcze zastanawiam sie bo mam taką elegancką kamizeleczkę jak od garniturku i mysle która założyć ......;-)

Ostatnia edycja:
dzień dobry dziewczyki

katy to się goście chwilkę zasiedzieli. ale każde info ważne, więc nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. jak tatko?

ilonka taki już, żywot mamy poczciwej. komplecik śliczny

sylwia &&&&&&&&&&& i czekamy na wieści

viola ja też jestem zwolenniczka wczesnego wprowadzania nowych smaków, bo później to procentuje tym , że dziecko wszystko lubi

losiczko trzymaj się dzielnie i jak tylko potrzebujesz to wskakuj i się wyżal- zawsze Cie do serduszka przytulimy

biapl ojej- znam iestety ten ból, człek nie wie sam co ma z sobą począć

a ja dziś spałam do 9.30 i byłam bardzo zdziwiona jak spojrzałam na zegarek.
nóżka lepiej. widać, że wyraźnie, że ukrwienie wróciło i juz mi nie jest w nią zimno. wieczorem jeszcze trochę puchnie ale czuje poprawę, boli już tylko troszkę, nie mogę się rtg doczekać.

miłego dzionka

Dzień dobry

Właśnie wstałam śniadanko już zjadłam i popijam kawusie ;-)

Ilonko komplecik śliczny:tak:

Bialp przykro mi bardzo na pewno się wycierpisz bidoku a co do antybiotyku to się nie martw na pewno jest mniej szkodliwy dla twojego maluszka niż ta bakteria która cię zaatakowała

Losiczko czekamy tu na ciebie :tak::tak::tak:

Agnes kurcze z tymi plecami to mam podobnie z tym że ja mogę leżeć czy siedzieć ale problemem jest zmiana pozycji :no:

Sylwia kciuki za wizytę żeby potwierdzili synusia :tak::tak:

Piąteczko to super że nóżka już lepiej już nie długo będziesz skakała jak młoda kózka :-p

Wszystkim życzę miłego dnia

Ostatnia edycja:
Piąteczko czy ja odpoczęłam hmmm raczej nie budzę sie bardzo wcześnie ok 5 mała mnie pewnie do pracy budzi :tak:potem nie mogę zasnąć przez kilka godzin a jak zasnę to śpię do oporu ale nie jest źle nadsypiam czas po porodzie :-p

Hej dziewuszki
Ja dzisiaj siedze w domu bo glowa mi peka :zawstydzona/y: @ mnie nawiedzila ale nie to mi spedza sen z powiek Moj Tato ma wlasnie operacje a dodatkowo komplikuje ta sytuacje fakt ze mial niewielki wylew bo oku mu opadlo i ma lekki niedowlad prawej strony:-(

Ilonka sliczne ubranko:tak:
Agnes jeszcze tylko chwila meki z pleckami i maluch bedzie na swiecie a bol odejdzie w sina dal;-)
Sylwia powodzenia na wizycie :-)
Piateczko fajnie ze nozka lepiej :-)
Losiczko po to jestesmy zeby wysluchac......wroc jak tylko poczujesz sie na silach .........zdrowka dla cioci

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczynki!
Uff, nadrobiłam... Tak Was czytam i czytam, tylko weny na pisanie jakoś brak...

Axa, gratulacje!!! Niech księżniczka Ada zdrowo rośnie, a Ty szybciutko wracaj do siebie i wpadaj do nas z fotkami!!!
Sylwia, uuu, to miał Twój m niezłą akcję :szok:! Niektóre laski mają tupet! Kciuki za USG :tak:
Piąteczko, to mój m ma podobnie „po 15.00”, to równie dobrze może być 21.00 :-D.
Aniu, mniam, ale bym zjadła taką galaretę :sorry:!!!
Biapl, dzięki za info od Axy! Wow, no to ceny połączeń macie kosmiczne :szok:! Biedulko, mam nadzieję, że choroba szybko przejdzie, a lekarz chyba wie, co robi. Zdrowiej szybko!!!
Róziu, ja mam pobudkę o 4.00, żeby łyknąć leki i potem tez mam duży problem z zaśnięciem – co najmniej godzina...
Ilonko, to fajnie, że chrzciny poza domem, przynajmniej cały ten bałagan was ominie! Masz przecudowny kolor włosów :tak::tak::tak:!!! Nie mogę się napatrzeć! Świetny ten zestaw do chrztu, a że nie jest to takie typowe ubranko do chrztu, to Pawełek będzie mógł te ciuszki jeszcze chwilę ponosić.
Dziama, nie smutaj! Pomyśl, że do bycia razem już bliżej niż dalej, szybko zleci! Mieszkanko jest ekstra, piękne kolory, tapety i te kafelki w kuchni są super :tak:! Na pewno dasz radę z firankami.
Katy, zakupy jak zwykle super. Mi najbardziej podoba się ten płaszczyk z nexta.
Katrino, to gratuluję powrotu do „przedciążowej” formy! Chciałabym, żeby mi też tak szybko poszło! W takim tempie, to pewnie błyskawicznie zrzucisz jeszcze jeden rozmiar.
Agnes, nie martw się, na pewno sobie w miarę szybko to życie z maleństwem poukładasz, zwłaszcza, że masz już trochę doświadczenia w opiece nad dziećmi. Ja to jestem w tym temacie zielona jak trawa w maju, a tu jeszcze będę miał dwójkę! Przecież ja nawet nie wiem, jak ubierać takie maluszki :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:...
Viola, no to Antoś już duży chłopak! Czekamy na nowe fotki!
Losiczko, wszystkie rozumiemy, że potrzebujesz trochę czasu, ale nie opuszczaj nas całkiem! Modlę się za ciocię!

A u mnie jak nie urok, to ... Od niedzieli zaczęły mi puchnąć nogi, bardziej lewa. Może to dlatego, że śpię i leżę głównie na lewym boku... No ale lekarz kazał na lewym, to na lewym.
Na domiar złego wczoraj dopadł mnie katar. Teraz leczę się mlekiem z miodem. Zrobiłam też masełko z dużą ilością czosnku i zjadam z chlebkiem, i zieję ogniem :-D.
Na szczęście jutro wizyta.

Na grupę wrzucam fotkę mojego 24-tygodniowego brzucha. A to ciuszki, które dostaliśmy od rodziny: 12092012107.jpg
Chyba nie musimy już za wiele dokupować.

Miłego dzionka!!!

kurcze Katy twój tato jest bardzo mocny i jak już lekarz wam powiedział ma silną wolę życia będzie dobrze &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
aniu jak mozesz to spij ile wlezie

katy &&&&&&&&&&

kasia no pokaźna sterta ciuszków- fajnie, że nie musisz tyle kupić. tez masz tak, że się już przyzwyczaiłaś do tych spóźnień? bo ja na poczatku się wściekałam, a teraz juz mnie to śmieszy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry