• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
zakochałam sie w tych czapeczkach ...........Pawełkowi kupie taką na zimę na bank........BOSKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DSC04136.JPG tylko ze bez tych pomponików na końcu :-)

sylwia jesli czujesz ze jest dobrze to tak jest, serce matki sie nie myli, !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tak::tak::tak::tak: wszystko skonczy sie na strachu tak jak było u Rozi !!!!!!!!!!!!!!!!!! :tak::tak::tak::tak:

a gdzie Róża, Jane, Domiśka..????????????

hej! jakoś nie udało mi się przespać. usiadłam do prezentacji męża i tak mi zleciało. z jednej strony dobrze bo przynajmniej w nocy chociaż troszkę pośpię a tak bym się kreciła i jeszcze te bóle pleców to nie spałabym wcale. obiad już zjadłam. rosołek wyszedł pyszniutki i teraz może się położę na chwilę. mąż pewnie wróci dopiero ok 18 więc mam czas dla siebie.

karolcia
jak fajnie że się pojawiłas. jak znajdziesz chwile to wpadaj z relacją z porodu. i w ogóle opowiadaj jak sie czujesz w roli mamy?

sylwia
nie zamartwiaj się. na pewno jest wszystko ok.

reklama
Sylwia ja bym poszła nawet już dzisiaj do innego lekarza prywatnie nie zastanawiałabym się nawet minuty ale wiesz ja to w gorącej wodzie kompana :-pa poza tym dlaczego nie mógł ocenic kręgosłupa :eek::no:przecież jego najlepiej widać

Ilonko sliczna czapusia zrób sama gdzies widziałam jak ją robią jak znajdę to ci prześlę linka

a ja mam nie mały orzech do zgryzienia a mianowicie musze zmienić szpital w którym będę rodzic :shocked2:mój okazało się ma złe opinie i nie wiem co z tego wyjdzie buuu cholercia z tymi szpitalami tutaj ;/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry