• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

agnes ja tera przez to przymusowe leniuchowanie też często nie mogę spać w nocy, więc leżę cichutko jak myszka, żeby małżowi nie przeszkadzać- no dobra- czasem go obudzę hi hi

ilonka sprawdzały się i do tego maluchy fajnie wyglądały razem bo madzia miała czerwonego a kuba zielonego

sylwia a jak nereczka? jak się czujesz?

reklama
Aniu |TY taka sama jak Ja .,bo ja tez bym pewnie poleciała do innego gina na usg ,:-p
a co piszą o tym szpitalu ????? ze opieka do bani ????????????? Aniu bede wdzięczna za taki link choć sama to ja tego w życiu nie zrobię ...........:szok::szok::szok::szok::szok::szok: także szybciej bedzie kupić ( bo ok 35zł z przesyłką wychodzi )
agnes ale mi zrobiłaś smaka na ten rosołek.....mmmmmmniam................Juz nie puchniesz ?????

hej:)
wpadam się przywitać i uciekam... lecę po pracy do kina a potem na siatkę.

piąteczka a ty nie miałaś wczoraj rocznicy?? Jakoś śmiesznie ten twój suwaczek pokazuje :-D

ilonka super ta sowa:tak:

katy tulę z powodu @....i trzymam kciuki za tatę... na prawdę namęczył się już strasznie....

pozdrawiam wszystkie, jestem na bieżąco... za wszystkie wasze sprawy trzymam kciuki ale nie ma czasu odpisać każdej z osobna, przepraszam.

buziole

Może spróbuje.........hmmm..... najwyżej bede miec satysfakcję ze sama wydziergałam czapunię ....choć watpie czy mi sie uda ,..............:-(:-( bo robiłam ale zwykłe a tu juz dla mnie wyższa szkoła jazdy ...........:eek::eek::eek::eek:

BARDZO DZIĘKUJĘ SŁONECZKO !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ilonko nie ma za co i mówię ci to jest bardzo łatwe z tą panią z tego filmu bardzo ładnie pokazuje a zawsze przecież możesz zatrzymać lub cofnąć filmik :tak:no i oczywiście zmień kolory bo te z filmu są ohydne za to z twojego zdjęcia kolorki bajka :tak:

Jestem......
Sylwia napewno bedzie wszystko oki chociaz przyznam ze sie zdziwilam ze nie mogl znalesc kregoslupa:eek:
Ilonka czapunia przeslodka ale te twoje maluchy beda slodko wygladac w nich:tak:
Piateczko mowisz ze stawiasz namot w nocy .....czasami:cool2:
Jane ja to cie podziwiam:tak: za to ze masz tyle sily do cwiczen itp.....chociaz jak bym miala kogos chetnego tez bym pewnie w domu nie siedziala bo ja taki niespokojny duszek jestem.....a raczej bylam
Agnes ten twoj maz to sobie aniola poslubil .....ciekawe czy o tym wie:-)
Aniu a jak tam moje Helo Kitty????:sorry:

No a teraz o Tacie, mial operacje przez 1h45 min i podobno z tego ropnia juz gnojówka sie zrobila, bylo tego bardzo duzo i musieli zalozyc grubsze niz zwykle dreny z prawej i lewej str i to prawie pod sam kregoslup:szok::szok::szok: doktorka mowila ze te rozmiary 10-15 cm sie zgadzaly ale nie wzieli pod uwage jak gleboko to jest.
Wybudzil sie juz ale od razu dostal morfine, caly czas doktorka powtarzala ze to bardzo ciezki przypadek, a brzuch w srodku podobno zrojnowany.
Chyba Sylwia pytala ile Tato ma lat.....69 a mam jest 10 lat mlodsza

Katy niestety ta torebka mi nie wychodzi :( próbowałam ją robić już z 10 razy na serio mówię ale nie wychodzi ;( przepraszam ale nie dam rady:no::crazy:

a co do taty to bardzo mi przykro Kasiu cholera z tymi szpitalami i lekarzami ech będę sie modlić za niego

Katy to twoj tata ma juz ladny wiek a tyle musi biedaczek wycierpiec :(
No ja tez sie zdziwilam ze nie mogl go dojrzec ;/ poszla bym prywatnie ale teraznie mam na to kasy niestety :(
piateczo dziekuje z nerka narazie nie jest zle ale czasami informuje mnie ze tam jest ;p

reklama
KatyB ja wiem ze Ci cięzko,znam to okropne uczucie kiedy nie mozemy pomóc kochanej przez nas osobie...Boze ile nocy nie przespałam zagladając do sypialni mamy czy zyje,czy jeszcze oddycha jak wróciła po operacji otrzewnej,chemia tak zniszczyła warstwę otrzewnej ze wszystko w żołądku zaczeło sie dosłownie wylewać,wiec zszyli jak mogli.pisze Ci po to żebyś nie traciła nadzieii i wierzyła ze to co najgorsze kiedyś minie i tatuś wróci do zdrowia:tak:.moja mama tez na morfinie była prawie pół roku ,z żołądka została tylko ćwiartka,na brzuchu ślady po trzech operacjach,ale żyje! ma sie dobrze,ba nawet świetnie,piweczka sie napije,na weselach szaleje na parkiecie! wiec życzę dużo zdrówka tacie a Tobie dużo wiary i nadzieii!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry