• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

czesc dziewczynki

Kasia - gubię nieco ciałka, bo nie potrafię na tyłku siedzieć i cały dzień na nogach - przy dwójce jest co robić, tylko... niestety znów zaczynam podjadać słodycze, a w drugiej połowie cyklu, to juz nie ma siły, która by mnie zatrzymała przed słodkim

Viola - ja mojemu od tygodnia dają kleik ryżowy, ale łyżeczką, jeszcze chwilka i wprowadzimy coś nowego - chyba najpierw jabłuszko,

Karola - super, że już jesteście w domku i dałaś znak życia, teraz pokaż teściowej, gdzie jej miejsce!

Viola, Ilonka - my chrzciny to chyba na początku roku będziemy robić, bo chrzestni wcześniej nie dadzą rady przylecieć i póki co nic nie kupuję, bo nie wiem jaki rozmiar - mój tak jak Violi ma 65cm i niektóre ubranka niby większe są za krótkie, a niektóre niby mniejsze za duże - taka głupia ta rozmiarówka,

Buziaki dla wszystkich!

reklama
Zaraz będę Was nadrabiać i na bieżąco odpisywać bo widzę że dziś troszkę naskrobałyście :)

Viola - coś takiego tylko w innych kolorach te elementy kolorowe wydają się proste tyle że ja jeszcze na maszynie szyć nie umiem heheh Zdjęcie0138.jpgZdjęcie0139.jpgZdjęcie0141.jpg
Warzywka myślę że spokojnie możesz mrozić ale marnie się znam :)
Losiczko- szanuję Twoją decyzję ale będzie mi Cię bardzo brakowało. Nadal trzymam kciuki za ciotunię i proszę napisz chociaż smska którejś czasem żebyśmy wiedziały co u ciebie :*
biapl -oj biedna ZDRÓWKA ŻYCZĘ
iLONKO- komplecik miodzio no i butki są to te z granatem wykorzystasz najwyżej na spacery jesienne :)
Piąteczko - no nareszcie lepiej z tą girką cieszę sie ja dziś spałam do 10 też byłam w szoku bo ostatnio mi sie to nie zdarza
Katy- serce mi pęka jak czytam o tym cierpieniu taty..... ściskam mocno
Kasiaes- Kasia domek dziewczynek śliczny i taki zgrabniutki :)Zapasy ciuszków bogate ale fajnie że tyle dostaliście zawsze to dużo kasy w kieszeni. ZDRÓWKA ŻYCZĘ
Karola- Jagoda piękna :) czekam na wieści.
Ilonka - czapa fajna robiłam raz podobna kapitalnie dzieci w niej wyglądają ja robiłam z różowym dla dziewczynki ale chyba nie zrobiłam zdj. Krówkę widziałam ostatnio gdzies i lwa i też się przymierzam zrobić.
Sylwia- kurczaki oby wszystko było dobrze&&&&&&&&&&&&&&
Ania a te opinie to skąd zasięgnęłaś? Wiesz ze ile ludzi tyle opinii jak to mówią
Ania katy - co za Helo Kitty tworzycie?????
Piąteczko - po tym złamaniu to sobie możesz te buty co najwyżej w ręce potrzymać albo na zdj popatrzeć.
Ilonko w każdym okrążeniu albo co 2 musisz dodawać słupków albo półsłupków - w jedno oczko wbijasz 2 to bardzo prosta czapa naprawdę robi sie z samych słupków a potem dorabiasz oczy ros itp
Agnes a czego uczy Twój m????

sorki że tak się powtarzacie ale leciałap pokolei po wpisach

Oczy mi się kleją, ale musiałam jeszcze do was na moment zajrzeć ;)

Ilona super strój dla Pawełka :D :D :D
Viola Pięknie mały mężczyzna rośnie :) smacznego dla niego :)
Łosiczko przykro mi :( trzymam kciuki za ciocię i czekamy na Ciebie
Biapl współczuję bólu, oby lekarstwa zadziałały
Agnes ujć ..nie miałam takich bóli, nie pomogę niestety
pocieszające jedynie że coraz bliżej końca ;)
Kate z tym lekarzem warto spróbować ;)
jej..trzymam i modlę się za tatę, walczy dzielnie
Piąteczko nooo dobre wieści, niech stopólec się goi
Kasia ale fajna paka od rodzinki :D na pewno się przyda :)
Sylwia dobre wieści :) Gratki :D

ehhh tyle zdąrzyłam poczytać...lece do łóżka, jutro mam wolne to zajrzę rano :) dobranoc :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry