• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Ilona Kurka jak za czasów kartek :) ludzie sobie stare czasy przypominają heheheheh. Ja w biedronce bywam zazwyczaj z raz w tyg ale na polowania raczej nie mam szans bo u mnie na wsi takie luksusowe sklepy nie występują musiałabym specjalnie jeździć do miasta a to skórka za wyprawkę się nie opyla.

Kupiłam wczoraj swojego pierwszego storczyka i dokształcam się właśnie w pielęgnacji :) u wuja google:) Ogólnie u siebie w pokoju miałam do tej pory przez kilka lat jednego kaktusa bo wszystkie kwiatki które miałam szlak trafiał na parapecie jak przestawiałam na meble to rosły a na parapecie ni huhu. Wkurzyłam sie i wszystko zlikwidowałam a od kilku mies znów mam faze na kwiatki i tak wczoraj zakupiłam storczyka a ostatnimi czasy trzy inne kwiatki juz tak z myslą że niebawem u siebie będę je hodować jakieś wizje ogrodnicze mi się wł :0

edit. Piateczko Oj może w ciągu dnia uda się pospać. Kiedy Twoja wizyta u lekarza? I kciuki za ciocię - kurka co tu tyle chorób i cierpienia ostatnio.....

Ostatnia edycja:
reklama
dziama ja to jej prawie nie znam, ale dla mojego męża to ważna osoba.
ja do lekarza we wtorek najprawdopodobniej, no chyba, że coś niespodziewanego wyskoczy

hej witam:)
trochę dziś u nas ponuro....ale nawet mi to nie przeszkadza bo już zmęczona jestem wszystkim.
Ciągle w ruchu i coś robimy więc dziś zaplanowaliśmy dzień tylko dla nas. Zmówimy jakieś dobre jedzonko i się obijamy :tak::tak:

miłego dnia dziewczynki

Witajcie - ILONKA - to poszalalas :-D:-D "tasma zycia" zerwala Cie tak wczesnie z lozeczka :-D

KATY - tatko to silny gosc, bedzie dobrze :-)

AXA - nie pamietam czy juz gratulowalam wiec najwyzej sie powtorze - GRATULACJE :happy:

LORI - kiedy masz wizyte ?

DZAMA - u nas tez szaro buro i ponuro, a ja co przysne to trzeba wstawac na karmienie, a dzis jeszcze Darek nam ciezko oddychal w nocy i kaszle od paru dni mimo ze dopiero z anginy wyszedl i trzeba znow oskrzelamosluchac eh, dobrze ze choc malutka nic nie lapie.

LOSICZKO - 3maj sie kochana i &&&& za ciocie

i reszta wyleciala mi z glowy - wybaczcie, milego dnia dla Was wszystkich

piąteczko kurcze,,,,,,,,,:-(:-(:-(:-( przykro mi ......:-(:-(:-( a co sie stało z ciocią????????
widze ze nie tylko ja bede dzis jak zoooombi chodzic w dzien............ :sorry::sorry::sorry::sorry:|Pawełkowi sie cos poprzestawiało i wstał o 4....... :szok: po 5 zasnął dopiero a po 6 trzeba było wstać i zwlec ich z łóżek:eek:

dziama ja mam biedronke pod blokiem takze moge sobie pozwolic aby ciagnąć chłopaków tak wczesnie,...........ale jak ostatnio był proszek persil to mąż juz poszedł przepraszam POJECHAŁ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :crazy::eek: JA BYM SZXYBCIEJ DOSZŁA PIECHOTĄ ..........AHHHH TE CHŁOPY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja uwielbiam storczyki,........ale boje sie ze wydam kase a mi padnie .........:sorry: hehe ..

Marysia zdrówka dla Dareczka............. a jak Anetka?????????????????????????

Jane to dzis masz wolne ??????????????????? czy po pracy te wspólne chwile bedą ?????????????????

Ostatnia edycja:
Dzień dobry

ja dołączam się do klubu nie przespanej nocy:wściekła/y::wściekła/y: o 2,30 wrócił do domu jeden z mieszkańców w stanie wskazującym :no:coś mnie tknęło żeby wysłać P co by sprawdził czy koty sa czy mu uciekły i co jak zwykle Tita zniknęła:wściekła/y:dwie godziny szukania durnego kota a jak już zrezygnowaliśmy to znalazła się w kuchni :eek::eek: szok :cool2:bo przeszukaliśmy dom kilka razy buuuuuuu teraz też ktoś zadzwonił i dupa już na nogach bo głodna jestem ale zjem i idę do wyrka

Piąteczko co się dzieje tyle ludzi choruje w koło jest jakaś szansa dla niej?

Katy no widzisz nie poradziłam sobie z tym projektem :crazy: buuuuu ,a jak tato?

Dziama ty zdolna jesteś niesamowicie :tak::tak::tak:

Ilonko heh jak za czasów komuny :P walka o papier :-D

pozdrawiam wszystkich serdecznie

Jak ja lubię tu zaglądać jak taki "ruch" :) no to widze że wszystkie dziś na bakier ze snem . U mnie dzis tak zimno że wskoczyłam w kurtkę którą zimą ubierałam ;/

Jane no to ambitne palny :) lubię takie wieczorki tylko dla siebie :) zbliżają bardzo :)
Maryś- oby młodego nie rozłożyło na nowo kurka wodna.
Piateczko- nie kracz co ma wyskoczyć nieplanowanego :P
Sylwuś - rozumiem że ciężko z kasą ale żebyć nie przesadziła z tym wysiłkiem skoro nie najlepiej się czujesz
Ania- te wasze koty dają czadu. Bierz szydełko i rób torebkę :) Zacznij od środka robić jest prościej. Zacznij kilkoma oczkami a potem słupki na owal i na brzegach podwójne słupki w jedno oczko....kurka nie umiem tłumaczyć ;( poszukam wzoru

Ostatnia edycja:
coś sercem u niej wyskoczyło- a my dowiedzieliśmy się dopiero po kilku dniach- narazie jest pod respiratorem. do przedwczoraj pisała na kartce co chciała powiedzieć, ale od wczoraj już jest nieprzytomna- no ale tzreba wierzyć, że organizm potrzebuje chwilę zwolnić, żeby się wzmocnić- zobaczymy
mało tego to mnie mąż wczoraj miło zaskoczył, a później w...... niemiłosiernie tak, że się Wam zaraz na grupie wyżalę, bo mamie powiedzieć nie mogę, a jak z siebie nie wyrzucę to mnie chyba rozerwie od środka

reklama
Hej. I ja dołączam się do grona niewyspanych:baffled: Mały usnął po 9 więc miałam chwile na ogarnięcie domu i zaraz kładę się z nim.

Tak to jest z tymi promocjami:crazy:W rossmanie były wkładki laktacyjne w promocji za 4,99. Cały tydzień ta promocja trwa a wkładek jak nie było tak nie ma! A mi się zapasy skończyły. Już mogliby je wyłożyć w normalnej cenie, za całe 6,79:crazy: Muszę zajrzeć na allegro.

Pozdrawiam i życzę miłego dnia:happy:

dziama, umawiamy się na tą sesję????:happy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry