dziama86
Fanka BB :)
Ilona Kurka jak za czasów kartek
ludzie sobie stare czasy przypominają heheheheh. Ja w biedronce bywam zazwyczaj z raz w tyg ale na polowania raczej nie mam szans bo u mnie na wsi takie luksusowe sklepy nie występują musiałabym specjalnie jeździć do miasta a to skórka za wyprawkę się nie opyla.
Kupiłam wczoraj swojego pierwszego storczyka i dokształcam się właśnie w pielęgnacji
u wuja google
Ogólnie u siebie w pokoju miałam do tej pory przez kilka lat jednego kaktusa bo wszystkie kwiatki które miałam szlak trafiał na parapecie jak przestawiałam na meble to rosły a na parapecie ni huhu. Wkurzyłam sie i wszystko zlikwidowałam a od kilku mies znów mam faze na kwiatki i tak wczoraj zakupiłam storczyka a ostatnimi czasy trzy inne kwiatki juz tak z myslą że niebawem u siebie będę je hodować jakieś wizje ogrodnicze mi się wł :0
edit. Piateczko Oj może w ciągu dnia uda się pospać. Kiedy Twoja wizyta u lekarza? I kciuki za ciocię - kurka co tu tyle chorób i cierpienia ostatnio.....
Kupiłam wczoraj swojego pierwszego storczyka i dokształcam się właśnie w pielęgnacji
edit. Piateczko Oj może w ciągu dnia uda się pospać. Kiedy Twoja wizyta u lekarza? I kciuki za ciocię - kurka co tu tyle chorób i cierpienia ostatnio.....
Ostatnia edycja:

po 5 zasnął dopiero a po 6 trzeba było wstać i zwlec ich z łóżek

coś mnie tknęło żeby wysłać P co by sprawdził czy koty sa czy mu uciekły i co jak zwykle Tita zniknęła
bo przeszukaliśmy dom kilka razy buuuuuuu teraz też ktoś zadzwonił i dupa już na nogach bo głodna jestem ale zjem i idę do wyrka
Mały usnął po 9 więc miałam chwile na ogarnięcie domu i zaraz kładę się z nim.