• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Roszpunko- jestem za :) teraz mam zjazd w weekend i będę mieć już ostateczny plan zajęć może jakoś w następny weekend? jakoś będę wcześniej zajęcia kończyć :) zapewne to bym po zajęciach podskoczyła :)

reklama
hej kochane!

ja w odróżnieniu od was spałam super. pierwsza noc od bardzo dawna bez bólu pleców. ale pobudka o 6 bo mąż dzisiaj szkołe o 7 zaczynał. ale jak pojechał to ja dalej do łóżka i jeszcze do 9 pospałam. pogoda nieciekawa, zimno zachmurzone ale chociaż nie pada bo wczoraj cały dzień lało.

dziama
mąż uczy chemii. w tym roku zmienił szkołe i ma teraz mega dużo pracy. wrzesień jest pełen roboty. więc siedzę w domu i robię mu te prezentacje. ja też skończyłam chemię więc orientuję się co i jak.

ilonka no podziwiam że chciało ci się wcześniej wstawać i biec po zakupy. mi biedronka jakoś nie po drodze. zresztą każde zakupy większe to wyjazd do miasta. tak to jest jak sie mieszka pod miastem. no ale coś za coś.

plecy mi odpuściły. teraz szukam sposobu na pozbycie się opuchlizny ze stóp. generalnie to puchnie mi tylko prawa stopa. ale nawet po nocy nie schodzi. a w sobote jedziemy na ślub i wesele kuzyna m i chciałabym buty na obcasie włożyć (chociaż na początek). a jak wczoraj przymierzałąm to ciężko w tej spuchniętej stópce.

marysia
zdrówka dla synka.

ania
masz jakiś alternatywny szpital już wybrany?

uciekam ogarnąć mieszkanie i wpadne znowu

Agnes tak mam wybrany już inny wybrany w Londynie szpital co kawałek tylko że ten jest kawałek od domu i jak zacznę rodzić w nocy to bez problemu gorzej będzie w dzień bo to centrum i pełno korków no ale miejmy nadzieję że zdążę na czas :-p:-p:-p:-p

Piateczko pisz i sie żal ;-)
Roszpunka to ja czekam teraz na jutrzejsza promocje w rossmanie mleka HIPP bo bedzie po 35zł za 800gram ( przecena z 41zł|) mam nadzieje ze uda mi sie kupic 2 puszki od razu.........:-D To korzystaj póki mały spi :-) wstaw jakieś nowe zdjęcie ;-):tak::tak::tak:

W biedronce są tuje szmaragd za 9,99zł...... i tak zastanawiam sie czy by nie kupić na balkon ...... tylko co z nimi w zime ?????? ktos sie zna ????????????????????????????

dziama, to jak już będziesz miała plan to się ugadamy. Nie wiem gdzie byś się chciała spotkać, w Kato??? Zależy też jaka pogoda będzie, bo przy takiej jak dziś marne szanse na zdjęcia;-) Uciekam się położyć. Jak będziesz już wiedziała to napisz na prv, bo tutaj pewnie przegapię wpis:sorry:

ilona, też muszę się zaopatrzyć w jakieś mleko na wszelkiwypadek jakby mały dawał mi w kość:-p

Anula metrem pojedziesz:) hehehe nie no żarty żartami ale adrenalina plus korki to średnio fajnie żeby Ci boki półokragłe wychodziły musisz dodawać mniej więcej w taki sposób Uprzedzam że rysunek powstał na tak zwanym kolanie i tylko jako przykład ilość przypadkowa słupków itp Bez tytułu.jpg

Dziama dzięki spróbuje później na pewno ale jak mi nie wyjdzie to jak pierdzielne tym wszystkim to tylko się iskry posypia:-p hihihih czyli na każdym rogu muszę zrobić dwa słupki w miejsce jednego hmm tylko jak wyznaczyć ten "róg" ??

reklama
ILONKO - Anetka odpukac dobrze zajada w nocy co 3 godz a wdzien potrafi i 5-6 godz nic nie jesc, wiec musze odciagac mleczko i juz mam 0,5 l zapasu, takze w razie czego mam nadzieje nie bede musiala polowac na promocje mlekowe i uda sie wykarmic swoim - z Darusiem to nie przeszlo taki byl zarloczek a ta mala sroczka slabiunio.
ROSZPUNKO - ja rano jak odwoze Darka do przedszkola to ciut odespie wstaje i trzeba jechac go odebrac i pol dnia z glowy. A Maxio wiekszy zarloczek niz moja Anecia ?
AGNES - chwila moment i Ty bedziesz tulic swoje malenstwo :-D
DZIAMA - nie wiem wlasnie skad to sie przywleklo, ale podejrzewam ze to wynik zaostrzonej alergi bo caly jest wysypany i czesto konczy sie to zapaleniem oskrzeli - zobaczymy co powie lekarz

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry