• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

próbuje robić tą czapę ale tylko pruje ciągle........juz mnie oczy bolą bo robię na półciemno zeby Pawełka nie obudzić hehe.....ale i tak mi z tego nic nie wyjdzie.....ciemna masa jestem i tyle !!!!!!!!!!!!!!!!!!! dziama jak bedziesz robić to nagraj jak TY to robisz moze bedzie mi łatwiej.......bo z tych angielskich filmów mało co rozumiem...wiadomo ze sie patrzy co i jak ale jakoś nie mogę dojść do tego............ :zawstydzona/y: no wstyd,,wiem......chyba skonczy sie na kupnie :tak::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::laugh2::laugh2::laugh2:

Fajne te firaneczki :-)

Co do butów Pawełek idzie w tych od Ciebie kochanie :tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-):-) :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: robione na specjalne zamówienie wiec innej opcji nie ma :-D:-D:-D:-D

reklama
Babki wszystko to kwestia wprawy ale i czasem dobrego dnia :) ja na szydełku robię około 9lat wiec jakaś tam praktyka jest a czasem i ja głównie pruję i weny brak. Ilonka nagrać będzie mi trudno bo ja w pracy przeważnie coś robię ale postaram się policzyć ile i jak dodawać będę w którym okrążeniu albo zdj robić co kilka kroczków. :) a co ci nie wychodzi wąska czy za szeroka się robi? może zaduzo dodajesz i robi się taka serwetka albo mało i jest wąska Katy - pokaż o jaka chodzi może ja podołam wyzwaniu ;/ Ania- a jakieś pozytywne opinie i innym szpitalu masz?

dziama no własnie na początku robiłam mi sie bardzo wąziutka.....a teraz tak jak piszesz zrobiłam ale serwetkę .............:szok::szok::szok: :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::laugh2::laugh2::laugh2: normalnie meksyk :laugh2::laugh2::laugh2: :-D:-D tamte czapeczki co zrobiłam to na małą głowę a wiadomo ze zanim zima bedzie to łepetynka małemu urośnie wiec musi być wieksza a to juz mi nie wychodzi :crazy: no nic,,,,,,,jutro bede kombinować ......a jak nie to trudno......próbowałam :-D:-D:-D:tak::tak::tak:
o kurcze 9 lat???????????? no ale zresztą to widać ze masz wprawę i talent :-):-):-):-)

lece spać......bo niedługo Pawełek wstanie na amamu a ja nawet drzymka nie złape ...:sorry:

DOBRANOC KOTKI :-):-):-):-):-):-)

DZIAMA bede wdzięczna za jakieś wskazówki czy nawet te zdjęcia przy robieniu,.,,, bo strasznie sie napaliłam na te czapeczki a jakbym zrobiła sama to juz coś .........:-):-):-):-):-):-):-) hehe

Dobranoc Ilonka
Dziama
cos takiego chcialam Hello_Kitty.jpg:-) ale sie nie pali

Dzień dobry Wszystkim to miała być pięknie przespana noc za oknem deszczyk i twardy długi sen a du d....pa. Starzeję się chyba bo kiedyś to mogłam iść spać o23 i spać bez przerwy do12 w południe a teraz jak rano pośpię albo zrobię drzemkę w ciągu dnia to ze spania w nocy nici :):):)
Miłego dnia wszystkim!!!!!!!!!!!!

Ilonka biorę się za dzierganie sowy zaraz.
Katy ja robiłam taką nie wiem czy widziałaś bo pokazywałam za czasów Twojej ciszy jak coś do wal jak w dym albo Ani wskazówek udzielę i niech robi :) moja chrześnica była oczarowana ale bardziej jej mam heheheh http://1.bp.blogspot.com/-uJDvbAlZtgs/UCJr3f2NpDI/AAAAAAAALD8/DqnEjt4sNYo/s1600/7.jpg

boooooooooooooooże...............................:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy: noż kuurrrrr.........................:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: TRZECI raz piszę ten post juz, bo mi za kazdym razem wyskakuje jakiś komunikat .............:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dziama oooooooooooooo jak dobrze ............... przy Twojej pomocy moze uda mi sie zrobic piękne czapunie dla dzieciaczków !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

A JEST COŚ CZEGO TY SKARBIE NIE UMIESZ??????????????????:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::szok::szok::szok::szok:

Ja juz po zakupach, niedawno co przyszłam bo jak poszłam o 7 do biedronki to potem stałam w kolejce ponad pół godziny bo sępy sie rzuciły na papier dziś ......... matko co tam sie działo.....mało co mnie nie staranowały z dziecmi ..........:wściekła/y::wściekła/y::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek: normalnie szał ciał tam był hahah.....na szczęscie udało mi sie kupić !!!!!!!!!! uffffffff bo bym zła była ze wstałam po 6 i nie kupiłam.....no ale wszystko poszło w pół minuty moze...... :szok::szok::szok::szok: jakby to za darmo było to brały .......:szok::szok::szok::szok: wariaty !!!!!!!!!!!!!!\

MIŁEGO DNIA :-D:-D:-D:-D I DZIEN DOBRY :-D:-D:-D:-D

reklama
dzień dobry dziewczynki

widzę, że dziś od rana polujemy na papier hi hi

nie spałam całą noc. jak dziama. też myślałam, że jak pogoda taka do d to się wyśpię,ale nic z tego. mamy ciotkę m w szpitalu od kilku dni. leży pod respiratorem i od wczoraj nie ma z nią kontaktu. niby zasnęłam później, ale śniło mi się, że mąż płacze i już do rana z boku na bok.

milego dzionka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry