• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

sylwuś nie martw sie wszystko bedzie dobrze!Karola czekamy na relację,maleńka jest cudna!!!Ilonka ja bym dla siebie taką czapę kupiła,zabójcza!!Biapl,Zdrowiej szybko!!! cholerka u mnie straszna burza,co chwilę mnie z netem rozłacza!może potem wpadnę jak trochę przejdzie:wściekła/y:. buziole dziewczynki!

reklama
jane rocznicę mam w piątek, bo my ślubowaliśmy niestandardowo - czyli w środę- a na suwaczek to już zwrócilam uwagę kilka dni temu hi hi

katy nieustannie trzymam kciukaski za tatę- niech zdrowieje szybciutko.
a namiot czasem trza rozbić jak się człek spragniony
langue6.gif
obudzi

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hello :)

Katy - bardzo mi przykro z powodu taty, ale wyjdzie z tego z pewnością! ... @ też kiedyś nie przyjdzie

Ilonka - super ta czapa ... może faktycznie musisz tą herbatkę trochę rozcieńczyć :tak:

Truskaffka - widze że już najgorszy trymestr prawie za tobą :-)

piateczka - na jak długo masz ten nieszczęsny gips założony?

losiczka - przytulam Cię mocno ... przyjdą lepsze dni :tak:

pamela - strasznie to przykre że twoja mama musiała się tak nacierpieć :-( ... musi być bardzo silną kobietą że się z tego wylizała :-)

Sylwia - badanie kręgosłupa to na pewno ormalność :tak::tak::tak:

a ja dzisiaj miałam pierwszy raz takie mega mdłosci w pracy że byłam o włos od uciekania do kibla z telekonferencji :sorry::sorry::sorry:

lori:szok: he he- cierp ciało coś chciało-ja tam bym chętnie porcelankę potuliła w słusznej sprawie- a ja jestem załatwiona do połowy października

edit
o kurdencja
szukam sobie bucików i w tych się zakochałam
s_sh-4200-neroa.jpg

Ostatnio edytowane przez moderatora:
łoooooo matko Piąteczko ja bym nawet ich na stopy nie mogła założyć za wysokie :) ale ładne poza tym zapomnij teraz po tym złamaniu o takich butach:cool2:

hihihi to ja też tak miałam do czasu :) po pierwsze już 2 razy wyrzuciłam trzy drzwiową szafę ciuchów do śmietnika bo albo schudłam albo przytyłam połowa z nich nigdy nawet nie założona raz i jak zaszłam w ciążę to mam 3 pary spodni i z 4 bluzki i wystarcza tak że dużo zrozumiałam :cool2:

i dupa..........ja nie wiem gdzie robię błąd......... wyszła mi ta czapeczka strasznie wąziutka.....nawet nie wiem czy wejdzie na głowe małemu,,,,,,,,,wątpie..... :-(:-( kurcze nie wiem jak sie robi szerokie te czapy:-(:-(:-(:-(:-(:-( buuuuuuuuuuuuuu:-(.............. mam film a i tak coś robię nie tak,,,,,, bo to kółko na górze powinno być szerokie a mi wychodzi ciągle takie małe i pewnie dlatego ta czapa jest taka wąziutka :-(:-(:-(:-(:-(szkoda .......:-(:-(:-(:-(:-(

piąteczko ojj butki super, ale ja nie umiem chodzić kurczaczek w takich dużych obcasach,,, jak mam założyć to jak za karę sie czuję ...........:sorry::sorry::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: hehe
Lori niech Cię mdli ile wlezie, ważne aby dzieciątko było zdrowe :tak::tak::tak::tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry