• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
:-):-):-)Hej kobitki..

To ja też dołączam do tych niewyspanych...corcia zle się czuła..i nocka w plecy..rano zawiozlam do przedszkola i przed chwilą odebrałam bo zle się czuła gorączkę dostała i chciała do domu.zaczelo się....a teraz leży i bajki ogląda..:tak:

Dziś na 15 zebranie w przedszkolu..zaczyna się..i pewno kasa potrzebna.na przybory,ubezpieczenie.i jeszcze pewno coś wymyślą..:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Widzę ze nie tylko mi M działa na nerwy..:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Zaraz wam doczytam..kurde ciężko was nadrobić..

Roszpunka ja wybrałam HIPP BIO COMBIOTIK ze wzgledu na te jego wzdęcia itd :tak::tak::tak: jak małemu nic nie jest to normalne kup np bebilon

co do solarium nie mam pojecia ...........

jestem i ja miłe panie!prąd powrócił ale pada i grzmi nadal,no i dobrze jest czym oddychać. ja tez marnie spałam od 3 dni jajniki pobolewają,bestie złośliwe,M.za mną chodzi i pyta kiedy testujemy,bo jemu sie widzi ze ja w ciąży...jasnowidz sie znalazł!!! a jak mówiłam marsz do wyrka bo sie owulka zbliża to on zmęczony:wściekła/y:.ach te chłopy!

"Nie ma żadnych przeciwwskazań, aby karmiąca kobieta chodziła na solarium. Jedyne zalecenie to zachowanie dużej ostrożności w ochronie brodawek.
Jeśli nie możesz oprzeć się solarium (przypominamy, że najlepiej W OGÓLE nie korzystać z tego wynalazku...), to zasłoń koniecznie brodawki i posmaruj kremem z najwyższym filtrem UV. Wszystko po to, aby uchronić brodawki przed wysuszeniem.

Do solarium na pewno nie biegniemy jednak tuż po porodzie. Warto odczekać minimum sześć-osiem tygodni.
Zalecany czas pobytu w solarium dla kobiety karmiącej to 10 minut tygodniowo. Oczywiście można indywidualnie z lekarzem ustalić, czy możemy więcej, ale my - choćby z uwagi na fotostarzenie skóry - nie zalecamy tego."

piateczka fajne te butki,mi tez sie takie podobają,ale nie mam wprawy w wysokich obcasach,ja raczej taka chłopica jestem,adidaski i trampeczki:zawstydzona/y:...Lori dasz radę,wszystko kiedyś minie najwazniejsze że bąbelek zdrowy:-):-):-)! Dziama a Ty czegoś zdolniacho nie umiesz? zazdroszczę talentów!!! Piateczko przykro mi z powodu cioci:-(...

Pamela - kochanie jak już Twoj chłop ma przeczucie to może rzeczywiście jest coś na rzeczy :) ale byłoby superaśnie tyle miejsc w tabelce nie zostało wypełnionych tak być nie może :) zacznij dobrą passę.

pamela ja muszę je mieć- choćbym miała tylko je oglądać- a mam teraz inny problem bo muszę sobe kupić coś na płaskim i nie wiem czy potrafię. wczoraj się naoglądałam różnych i nic poniżej 8 cm w obcasie mi się nie podobało. chyba jakies baleriny musze wybrać.

dziama chciałabym bardzo ale za to ja nic nie przeczuwam:no:,a mój M.stwierdził to tylko po tym że od trzech dni nie mogę na motorze jeżdzić,bo zaraz zwracam wszystko co zjadłam,a normalnie kocham jezdzic zwłaszcza zakręty! a w niedzielę to ledwo kask zdażyłam zdjąć! no ale raczej sie czyms zatrułam,a u mnie to możliwe i czeste,bo cały dzien w pracy jestem i nie mam czasu nic zjesć a potem wpadam do domu i jeszcze w butach i do lodówki:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:,ot taka świnka... ale fakt faktem tabelkę czas zapełnić!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry