• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

ja mam ochote na coś co nazywam robieniem porządku w lodówce- do tego, żeby było szybko jakiś fix do potraw chińskich, czy słodko- kwaśny i żarełko gotowe
newsmile049.gif

dziama a na zapiekankę z ziemniaczków też mi smaka narobiłaś- taka przypieczoną z boczusiem i żółtym serem- już się ślinię

reklama
witam cieplutko Kochane po długiej nieobecności, ale bylam na wiosce odciętej od zasięgu bezprzewodowego netu :)Odpoczęłam nabrałam energii i akurat dziś jak wraca lam zepsuła się pogoda, wiec nie było aż tak zal wracać. Teraz śmigam po skieroanie na badania. Co do mojego lokatora to okazał się być SYNKIEM :))) Czuję sę dobrze, z wyglądu kompletnie się nie zmieniłam, tylko jakbym połknęła pikę :))) ale troszkę szybciej się męczę i May straszny wiercipięta :))) Chyba nie mam szans na nadrobienie zaległości ale czy przybyło mam jakieś babyboomowe dzieciątko?

Dziama dzięki za podpowiedzi :tak: właśnie wróciłam ze sklepu i wybór padł na krokiety oraz leczo to pierwsze zacznę dzisiaj ale czasu mało więc na szybko dziś leczo zjemy :)

Witam a ja dzis taka spiaca i moje dziecie w brzuszku tez ;p
A Oliwka niby spiaca ale buszuje ale po 18 spac wkoncu ;p
Ja 18 ide na 4d zalatwilam sobie kase a jutro do roboty ale mi sie nie chce ;p

reklama
Cześć dziewczyny :)

ja mam ziew hipopotama a rzygam dalej niz widze...jestem juz taka słaba że ledwo stoje na nogach :-(

Sylwia - trzymam ckiuki za USG

Dziama - fajne ta torebusia

piateczka - ciocia na pewno z tego wyjdzie :tak:

Ilonka - ha ha ha niezła akcja z tym papierem toaletowym, uśmiałam się jak to czytałam. Z czapeczką walcz, może się uda :tak: ... ja to jestem beztalencie to się nawet nie zabieram ;-)

Jane - fajny taki dzien leniucha, u mnie młody tak hałasuje klockami że zaraz mi łeb pęknie

Katy - jak tam dzisiaj się czuje tata?

Ania - mmmm też bym sobie zjadła krokiety, ja dzisiaj miałam placki po węgiersku

musze sobie wstawić zapałki żeby na forum siedzieć :confused2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry