• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Zdjęcie0312.jpg

reklama
dziama, ilonka wy to zdolne bestie jesteście. szkoda że ja nie umiem takich cudeńków robić. chciałabym dla małego taką sowę turkusową. no ale nie zabieram się nawet bo 2 lewe do tego.

ja się na dziś żegnam. życzę kolorowych snów i do jutra

witajcie wieczorową porą

Super czapeczki!!

Truskaffka - na zgagę dobry jest GAVISCON (zawsze miałam przy sobie listek z miętowymi tabletkami do ssania, bo czasami mnie dopadało toto),

Wiecie - poczytałam Was, ale jestem tak padnieta, że nawet nie mam siły pisać... sorki.

Witam czapeczki sa super :)
Mogla bym isc w poniedzialek ale pomysle dokladnie bo napewno ide na badania glukozy 75 ;/ i inne badania wiec nie wiem jak sie bede czula ale zobacze co i jak u mnie usg 4d kosztuje z plyta 150 zl a zwykle kosztuje 100 zl.
Na 12 ide do pracy wiec zajrze do was wieczorem ciekawe ile bede miala do czytania.
Papa

agnes fajna ta czapa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tak::tak::tak: żadnych oznak zbliżającego sie porodu ?????:-D:-D Jak chcesz mogę urodzić za |Ciebie hehe.....:-D:-D:-D szybko mi sie za tym zatęskniło nie ??????? :-)
Katrina jak Kubuś ?????????? Przesypia nocki juz????????
Sylwia o matko............wspólczuję tej glukozy........a feeeeeeeeeee.............:baffled::baffled::baffled::baffled: bierzesz cytrynę sobie ??????

A oto Pawcio w czapeczce :-D hehe

Zdjęcie0351.jpg Zdjęcie0343.jpg

MIŁEGO DNIA :-) :-D:-D:-D:-D

ciekawe kiedy wyjdzie axa ze szpitala z małą księżniczką........nie moge sie doczekać kiedy wstawi zdjęcie malutkiej :tak::tak::tak::tak::-):-):-):-)

śniło mi sie ze dostałam @....mega dużo krwi ....;-( luknęłam na sennik i nic ciekawego kurcze- ból i cierpienie i ze czeka mnie cięzki okres w życiu ........... nie chce w to wierzyć ........;-(

biore cytryne bo kurcze slyszalam ze to cos okropnego jest i lekarz mi kazal wziasc ;p
no i chyba pojde w poniedzialek z mezem na usg bo niewytrzymam ;p a usg robia od 15:30
A pawcio w czapie wyglada super taki slodziak maly :D

reklama
sylwia a z małą nie piłas glukozy ???????
bierz cytrynkę bo naprawde lepiej ci wejdzie :-p :tak::tak::tak::-):-):-) a jednak ?????? no i masz racje, im szybciej tym lepiej , bedziecie spokojniejsi....... a na wczesniejszych usg nie widziałaś Ty kregosłupa ?????? dla mnie to dziwne kurcze ze np wczesniej lekarz nic nie mówił. .....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry