• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

piąteczka mój M. by sie ucieszył gdybym kupowała takie seksowne buciki na szpileczkach,a tu jego żona wraca z zakupów i on mi w torby zagląda i mówi,,niech zgadnę,nastepne trampki... no ale natury nie zmienisz...już mi nawet raz na prezent szpileczki kupił,sliczne,ale mu powiedziałam że założę ale on najpierw,no i leżą w szafie... kiedyś mnie zostawi dla jakiejs laski a ja z tymi trampkami bedziemy za nim tesknić:rofl2:

reklama
piateczka ja w niedzielę tez na obiad pizze jadłam:sorry:...no niestety po mojej przerwie...jeszcze tyle pracy dzisiaj:-(:-(:-(. Kochane zegnam sie narazie wpadnę wieczorkiem,pozdrawiam!

hejka

złośliwość rzeczy martwych...jak siedzę w domu i mogę się byczyć...to netu nie ma:confused2: na szczęście się odnalazł już:-p
no i chata skorzystała...bo rano z nudów została wysprzątana:-p
a teraz już herbatka, łóżeczko i chwila przerwy, o 15 po młodego lecę, a na 16:30 na zebranie

nowy objaw mnie dopadł...zgaga:confused2: ta Rybcia męczy mnie bardziej niż Mati, jak był w brzuszku..
co na zgagę dobre?

no i znów lece nadrabiać zaległości ;)

Truskafffka na zgagę najlepsze migdały żute powoli :tak::tak:

a ja znowu pospałam chyba nadrobiłam nockę :sorry:teraz myślę nad obiadkiem co by tu zjeść bo teraz to nie łatwo mi coś ugotować ze względu na mój wstręt do jedzenia :no:i tak siedze i myślę ktoś ma jakiś pomysł na coś specjalnego ???

dodam że mam wstręt przede wszystkim do mięsa ;/ chociaż zleży jakiego bo galareta z golonek wszamana w ilości olbrzymiej przeze mnie :)

Ostatnia edycja:
Karolina oj ciesz się Królewną ciesz :)
a wybuch...o jeeeee niech się stanie:-p
Ilona WOW czapeczka boooskaaaa!!!! z allegro? rzuć linkiem :)
Ania powodzenia w poszukiwaniu szpitala
oo dzięki, to migdały widać uniwersalne i na mdłości i na zgagę , oooo jeeeee;-)
Lor no leci czas :) i u Ciebie już 8 tydzień się zaczął :)
Piąteczka ffaaaajneee buciki, choć ja z tych co na płaskich lubią latać :p
Dziama jestem pewna że uda Ci się z firankami :)
a mnie już lepiej, nawet ladnie się ciało wybroniło z zarazków, dziękuję :)
Jane milego obijania :) potrzebny czasem taki dzień

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry