• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

hej!

piąteczko dobrze że z nóżką już lepiej. teraz z dnia na dzień powinna byc poprawa.

katy myslami jestem z tobą. trzymam kciuki za pomyślną operację i zdrówko dla taty. będzie dobrze zobaczysz. tatko twój ma dużą wolę życia więc i tym razem sobie poradzi.

kasiaes
no masz prawdziwy zapas ubranek dla dziewczynek. ale to dobrze. jeden wydatek mniej. dobrze ze śpisz na lewym boku. ponoć tak jest najlepiej. co do stóp mnie też puchną. bardziej prawa ale to chyba dlatego że maluch gdzieś tam uciska bo prawa pachwina u mnie daje znać o sobie. dużo odpoczywaj, nogi wyżej i będzie ok.

u nas dzisiaj leje masakrycznie. do tego zimno więc chyba pozostanie mi wskoczenie pod kocyk i może uda mi się nadrobić troszkę snu. ale będę się pojawiać u was. buziaczki

reklama
Ehh, Piąteczko, musiałam się przyzwyczaić, bo mój m na początku pracy w tej firmie wracał nawet o 22.00, gdzie teoretycznie pracują do 16.00. Teraz jest lepiej, bo pracuje w biurze.
Katy zaciskam kciuki za operację taty, biedny się namęczy...
Agnes u nas też leje jak z wiadra, ale przynajmniej mi nie żal, że siedzę w domu. Wypoczywaj, póki możesz! Zazdroszczę Ci, że wkrótce będziesz miała Olusia przy sobie :-)

Ostatnia edycja:
agnes no tak właśnie sobie myślę i mam nadzieję, że nastapił jakiś pzrzełom

kasia u nas to jest znów tak, że sobie zaplanuje dzień, a później się okazuje , że przychodzi jakieś pismo, lub pojawiają się nowe okoliczności, albo zamyka drzwi , żeby żeby iść do domu a tu klient mówi dzień dobry i trzeba wrócić i po planach. a już najgorzej jak powie rano- wrócę dziś wcześniej- to już wiem, że to znaczy później- zawsze tak jest

Jestem po usg juz :)
dzidzia ok chyba chlopiec ale nie bylo widac kregoslupa wiec za 4 tygodnie mam zrobic kolejne usg a kolo 5 idziemy na 4 d zeby byc na 100 procent pewnym ze to chlopiec i przy okazji podgladnac ten kregoslup ale ja wiem ze wszystko jest dobrze dzidzia jest wielka jak na 21 tygodni wiec wieksza ciaza o 1 dzien ale normalnie to powinno byc 19 tygodni i 5 dni wiec dzidzia sporaaa :)
katy kciuki za tate moge sobie tylko wyobrazic co czujesz :( biedaczek sie musi nacierpiec a ile on ma lat ??

Piąteczko jak Ja sie cieszę ze Twoja gicołka ma sie coraz lepiej :-D:-D:-D:tak::tak::tak: Do tej pory Pawełek pił herbatkę z HIPP sam koper włoski.....2 dni temu mi sie skończyła wiec poszłam za radą Violi aby kupić zwykły koper do zaparzania i rozcieńczać i tak zrobiłam i niestety są tego skutki ale uboczne..bo męczy Go to jeszcze bardziej , a do tej pory nie ryczał tylko stękał a dziś biedny juz płacze :-( także albo kupię kropelki ( dziś nawet weszłam do apteki i bobotic i esputicon w tych niskich cenach jest bo ok 14zł,) albo ten HIPP znów .... z meliską mówisz???????? To przy okazji na uspokojenie hehe :-D

Aniu ten śpioch który Cię dopadł wraz z początkiem chyba pozostanie aż do konca :-p:-p :-):-):-)
Kasiu zdrówka życzę serduszko....... nooooo wyprawkę to dostaliście całkiem pokaźną :-):-) Bosko !!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D:-D także masz z głowy chociaz to :-D:-D:-D
Sylwia napewno bedzie wszystko dobrze, :tak::tak::tak:
Katka aż sie serce kraje jak sie czyta co Twój tata musi znosić , jak cierpieć itd :-(:-(:-(:-( Ale wierze ze wszystko skonczy sie dobrze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tak::tak::tak: NIe może być inaczej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dzieci nakarmione, ten wiekszy diabeł śpi, mniejszy podsypia juz ....wiec moze jest szansa ze i ja sie zdrzemnę ????????????? :sorry::sorry::sorry::-):-):-) Oj marzę o tym........... odkąd Piotr w delegacji nie mam jak sie położyć bo sie chłopaki przeważnie mijają ze spaniem.,:-(:-(

sylwia fajnie, że dzidzia rośnie i juz niech się wreszcie ujawni co miedzy nóżkami chowa

ilonka skleroza nie boli- chciałam Ci teraz znaleźć ta herbatkę i mi się umysł rozjaśnił, że ja mieszałam pudełko jabłko z melisą z pudełkiem koperkowej

Witam się ładnie

zaspana jestem dziś strasznie, chyba sobie zafunduje drzemkę po południu.
Przebudziłam się przed 4 rano na siku i zasnąć nie mogłam..jak mi się w końcu udało...to budzik kazał już wstawać:confused2:

Oczywiście jak się wierciłam w łóżku to masę myśli mnie nachodziło, różne pomysły...pamiętam że dobre, ale za cholerę teraz sobie przypomnieć nie mogę:eek::-p:-D

lece poczytać co u was :)

Karolciu witaj no czekamy z niecierpliwością na opowieści i więcej zdjęć :tak: co do teściowej to życzę ci żebyś wybuchła jak najszybciej i pokazała czarownicy gdzie jej miejsce ;-)

Piąteczko idąc za twoją radą położyłam się i zasnęłam :szok::szok:

Ilonko no tak śpioch jak wlazł to nie chce odpuścić ale co mi tam i tak nie mam nic innego do robienia :-p

Sylwia kurcze &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
mykam laski trochę po dworzu pobiegać
3d-bequilles.gif
bo mi zaraz tyłek od siedzenia odpadnie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry