• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

witajcie

Ilonka - ja na ogół tak długo siedzę, a teraz mieliśmy full pracy przy zbieraniu dokumentów dla sądu, skanowaniu itd., miałam okazję sobie przypomnieć stare dobre czasy - z pracy we Wrocku....

Karola - trzymam kciuki za Was!!!

Piąteczka - ja z moim tez rozmawiałam, że ma dwoje starszych dzieci, które sobie poradzą bez Niego, ale niech pamięta o naszych małych szkrabach, które go potrzebują - najlepiej zdrowego,

Aniu - kochana nie bądż taka pewna tej grypki, skoro u nas jest to i na drugiej Wyspie na pewno też, tylko może nie miałaś z nią kontaktu, życzę Ci zatem tego, aby jak najdłużej Cię ta "przyjemność" omijała,

reklama
katrina moje prośby i tłumaczenia nic nie dały. dopiero jak go wyrzuciłam podczas awanturki z domu i kazałam nie wracać póki nie zmądrzeje odniosłam sukces, najpierw przeprosił, później obiecał i wreszcie przeszedł do czynów co mnie baaaaaaaaaaardzo cieszy

Katrina nie strasz :( bo już cierpnę myślałam że tego cholerstwa tutaj nie ma bo tyle lat jestem i nikt nie chorował :no: a w PL dwa razy w ciągu roku chorowałam ;(

a co do chłopów to tak z nimi jest ja też prosiłam swojego żeby żylaki wyleczył już 7 lat i co ?teraz jak jestem w ciąży to się wziął za leczenie ale co z tego jak tutaj na operacje musi czekać 4 miesiące ;/ więc pewnie ja będę rodzić a on będzie na operacyjnym :angry:

aniu mam kilka pomysłów
a) miałybyśmy święty spokój
b) zapraszały do domu przystojnych hydraulików
c) nie nianiczyłybyśmy dorosłych dzieci
d) w naszej szafce nocnej miałybyśmy pokaźną kolekcję erotycznych gadżetów-tak na wszelki wypadek jakby z kanalizacja i resztą domu było wszystko ok
e) nauczyłybyśmy się posługiwać narzędziami , aby w akcie desperacji móc ww usterki wywołać
f) mogłybyśmy czasem z lenistwa olać golenie nóg, że o innych częściach ciała nie wspomnę
g) przezyłybysmy spokojnie przespana noc bez chrapania i kopania delikfenta, co by sie położył na drugim boku
i) moglybyśmy wyrzucić zegarek i jak w moim przypadku kalendarz, żeby nie patrzeć nerwowo "kiedy wróci wreszcie"

itd itd - mozna wymieniac bez końca- OGÓLNIE DO DUPY :-):-):-)

ania gorzej jak by się hydraulik stary trafił- bo normalnie USTERKA
hydraulik.jpg

ale taki??????
hydraulikxx-jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry