• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

dzień dobry

ach napiłabym się kawy, ciśnienie marne...a tu cholercia nadal mnie odrzuca i nie wygląda na to żeby miało mi szybko przejść:baffled: przy Matim aż tak mnie nie odrzuciło, nie wiem co mi teraz tak odwaliło:angry:

Piąteczka nononono szacuneczek dla męża :) super że się zdecydował :) no powodzenia za wyniki
aaa i rzecz jasna powodzenia dziś na wizycie, dawaj znać co z nóżką
Ilona GRATKI!! zawsze cosik fajnego upolujesz :D
ja rogala dostaję w spadku po przyjaciółce:cool2:
aa do tabelki można chyba wpisać synka u Sylwii i Domiśki :)
Pamela ehhh ..tulę

a co u Łosiczki?

reklama
Ja juz po oddaniu krwii o 13 bede miala wynik ciekawe ile bedzie ;/
A tak po za tym wyniki mam piekne hemoglobina 13,2 i reszta cudowna ;p
truskaffka kazda ciaza jest inna ja np wogole nie lubie kawy piwa papierosow i wodki to juz wogole ;p smieja sie na wsi u babci ze ze swieca moj maz mnie znalazl ;p

Witajcie

...a Ja od wczoraj męczę się z grypą żołądkową
unhappy.gif

W nocy nie spałam.Dziś wzięłam wolne,odpoczywam.

Miłego dnia!

reklama
agnieszka łoj niedobrze -współczuję

ania no niezłe polowanie

a ja już wróciłam, prześwietlenie zrobione, ploty zaliczone, ale co i jak będę wiedziała jutro bo pan doktor już szedł do domu to nie chciałyśmy go zatrzymywać, a ta moja koleżanka jest internistą, więc specjalnie się nie zna

jak tak sobie rozmawiałyśmy- to w "normalnym " trybie to nieźle jest latania, paranoja normalnie- człek się musi doczołgać do lekarza pierwszego kontaktu po skierowanie do chirurga, a ten dopiero daje skierowanie na rtg, no jak ktoś ma przychodnię nie taką kompleksową ze wszystkimi specjalnościami, że o sprzęcie nie wspomnę to niezła jazda. Chore do kwadratu, bo jak policzyc np taksówki od przychodni do przychodni i stracony czas i nerwy- to se lepiej prywatnie rtg zrobić i mieć spokój

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry