• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Dzieńdoberek :-D

ja dziś spać nie mogę jak co noc się budzę często a rano mnie moje kochanie budzi jak do pracy wychodzi tak czy siak już nie śpię od 5 wypiłam kawkę zjadłam śniadanko i zaraz pewnie pójdę spać :P:P:P:P

Piąteczko faktycznie sen :szok::szok::szok::szok:

Sylwia bardzo dziwnie z tą glukozą u ciebie ale co kraj to obyczaj ;-)

Zyczę wszystkim miłego dnia

reklama
dziewczyny tu pisały o cytrynie- ja tez tego nienawidzę i od razu mam odruch wymiotny- tym bardziej , że ja nawet kawy nie słodzę

aniu a spij . co ci szkodzi

ja się za kawkę dopiero zabieram i będe się powoli szykowała na ten rtg. trza się ogarnąć bo jak się tak w domu siedzi to się człek troszkę zapuści

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja tam slodze ale nie az tyle pojemnik ma z 7 cm wysokosci i jak pomysle o tej ilosci cukru to mi slaboooo poprostu ;/
aniu ja wstalam o 6 a z jedzeniem musze jeszcze czekac niestety

zdejmą to dopiero za miesiąc - no już niecały- ale jak by nie było to mineło 2i pół tyg i wypada zobaczyć czy wszystko jest ok

kochana oj to jeszcze ci zostało sporo (jak na ten stan) wiem że sie niecierpliwisz ale nie daj się tak często prześwietlać ;/ to bardzo niezdrowe mojego tatę też tak prześwietlali co kilka tyg :( :no:

no będzie teraz i później to już na koniec. zresztą ona to mnie tak pod tymi "fartuszkami schowa, że mi tylko oczka będzie widac, bo wie, że się o dzidzię staramy. najgorzej, że muszę się tam sama doczłapać- taksi i heja

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry