• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
dziama każdy pretekst do narzekania jest dobry- zresztą ona uważa , że już mamy dosyć dzieci- szkoda, że nie uwzględniła w tym wszystkim uczuć moich, mojego męża i teściowej

tak. moi rodzice są małżeństwem 34 lata no i brata mam ale on dzieci jeszcze nie ma i mimo, że mieszka z dziewczyną to się narazie raczej nie zanosi

a ja zmykam, bo mąż wrócił

może jeszcze później zajrze, bo jak znam zycie to będzie jedzonko, kąpiel, seksik i pójdzie pracować

jestem na minutkę spałam jak zabita,podbrzusze boli nadal,ach ta wredota daje znać że nadchodzi,a mójM w zaparte że to dzidzia sie panosi,ma chłop wyobrażnie... Lori ale sie bidulko strachu najadłaś,najważniejsze że dobrze sie skonczyło i serduszko mocno bije! oby nigdy wiecej takich przeżyć! ide coś wyjeść z lodówki i wracam do wyrka,dobranoc perełki!

reklama
i ja na moment zaglądam zanim zabawię się z morfeuszem :-p

Lor to się biedna najadłaś strachu, ale bardzo się cieszę że wszystko się wyjaśniło, niech serducho pięknie bije, a dzidzia pięknie i zdrowo rośnie :)
Agnes Wygrzewaj się, wracaj do zdrówka
A nasza Rybcia niebawem się ujawni u wszystko będzie jasne :) byleby zdrowo rosła :)
usg enetyczne w najbliższą środę, a potem znów za dwa tygodnie u mojej gin :)
Pamela oj jakbym chciała żeby maluszek u Was zagościł,, cykle masz takie ładne :) mocno trzymam kciuki

Spokojnej nocki :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry