• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Piateczko - a opowiedz jej co Ci szkodzi:P opowiedz jej jak to cudownie było sie kochać rocznicowo hehehehheheheeheheehhe matko popłakałam się ................................:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

edit matko dawno z własnej głupoty i wyobraźni sie tak nie uśmiałam, aż mnie brzuch boli i ledwo oddycham

Ostatnia edycja:
dziewczyny- ona może zła kobita nie jest- ale dosłownie jak z tej reklamy- a narzekanie na wszystko bez powodu to jej specjalność

znów mi net coś szwankuje- ja klikam podziękowanie a tu mi jakiś dziwny komunikat wyskakuje

Cześć dziewczyny,
ja dzisiaj miałam ciężki dzień. Rano w pracy poszłam do ubikacji siusiu a tam zawał na miejscu bo sporo krwi ze śluzem. Pobiegłam do biurka po podpaske i znowu do ubikacji. Pierwsza myśl że oczywiście poroniłam no i załamka. Wyszłam na korytarz a tam mnie akurat kierownik zgarnął na pogawedkę. Ten coś do mnie a ja mu w ryk do rękawa że poroniłam. On w szoku i chłopina nie wiedział co robić. Powiedział że zawiezie mnie do domu. Stwierdziłam że to nie ma sensu bo lekarz i tak o tej godzinei nie przyjmuje, Zostałam do końca w pracy iw między czasie dodzwonilam się do swojego lekarza co robić. Po pracy odebrałam wyniki z laboratorium i migiem do gabinetu. Wszytko jest dobrze, kruszynka z USG nawet o 2 dni starsza niż z OM. Serducho bardzo mocno bijące, spokojnie 145 na minute. Dużo mocniej niz bliźniakom na tym samym etapie. Krwawienie było spowodowane malutkim krwiaczkiem po zagnieżdżeniu i gdyby były plamki to mam nie wpadać w panike bo on może sie do konca oczywscic. Na wszelki wypadek mam leżeć. Lekarz powiedział że wszystko wyglada bardzo obiecujaco i powinno być OK. Mam przyjśc za 2,5 tygodnia na wizytę kontrolną zobaczyć czy zniknął krwiaczek.

widzę że was humorek nie opuszcza. no i dobrze

a ja siedzę pod kocykiem przeziębiona. popijam herbatę z miodem i cytryną i tak się leczę. gdyby nie ten kaszel byłoby ok. boję się o młodego bo taki kaszel jak ja mam umarłego by obudził. to co ten mój biedny synek musi przeżywać. może dzięki temu zdecyduje się szybciej wyjść. ale do wizyty w piątek niech jeszcze grzecznie siedzi. wierci się strasznie. no i w nocy te bóle pleców co raz gorsze że czasem aż promieniują na nogi. a ja się boję że nie rozpoznam bóli porodowych. wolałabym aby mi wody odeszły bo wtedy to wiadomo że się zaczęło. tylko nie wiem jak to jest jak wody odchodzą. można tego nie zauważyć?

ilonka
kocyk boski. no i cieszę się że się wszystko ułożyło. że chrzciny przebiegły bez problemu. i że udało się z pienążkami.

karolcia jak fajnie ze się pojawiłaś. poród z przebojami ale najważniejsze że wszystko ok i Jagódka juz jest z wami. widziałam fotki. boska jest. a teściową zostawiam bez komentarza

sylwia
wiedziałam że będzie ok. gratuluję wizyty udanej i małego chłopczyka.

truskaffka
no to skoro masz takie przeczucia to oby się spełniły i był drugi synuś. ale imię Amelka też bardzo mi się podoba. może jednak będzie dziewuszka. a kiedy wizyta teraz?

dziama
ta twoja czapeczka tygryska super. zdolna bestia jesteś? czy ty gdzieś sprzedajesz takie cuda?

lori oj domyslam się jakiego stresa przeżyłaś. dobrze że wszystko ok. gratuluję serduszka

katka
jak u ciebie? jak tato? kochana nie załamuj się tylko walcz dalej bo wierzę że za chwile się uda. jak wyniki m?

i tyle zapamiętałąm. wybaczcie ale ja ostatnio mam problemy z koncentracją, pamięcią. nigdy tak nie miałam. a teraz nie poznaje siebie. ale ponoć to normalne na tym etapie. mam nadzieję że minie

Ostatnia edycja:
Lori- kochanie trzymaj się dzielnie :* musi być dobrze :*

Piąteczko no wyobraźnia mi zadziałała jak streszczasz mamusi prezent rocznicowy

edit. Agnes- kurka meczysz się biedna próbowałaś jakiś "babcinych" sposobów leczenia? Czasem cos sprzedaję ale raczej w gronie znajomych i ich znajomych...... wszyscy mówią ze powinnam sprzedawać ale ja jakoś nie umiem się sprzedawc :(

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry