• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
przeczucie Cię nie myliło kochana :) :tak::-):-)

kocyk :)
wzrost ma 52 wpisane, bo tyle miał mimo ze w szpitalu wpisali 56cm , mamuśka tak podała bo wywiad przed chrzcinami przeprowadzali, a teraz wiadomo w jakim celu hehe :)

Zdjęcie0386.jpg

Boooooże kobietki ale jestem szczęsliwa :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Przyznali nam zasiłek rodzinny a co za tym idzie i ten drugi tysiąc dostaliśmy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JUUUUUUUUPI !!!!!!!!!!!!!!!! Także teraz znów muszę złożyć na nowy zasiłek rodzinny ......super a tym bardziej ze od listopada bedzie wiekszy :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

a to wszystko dzięki Piąteczce, bo gdyby nie podpowiedziała o tym dochodzie utraconym to bym nawet sie nie starała o to !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dziama tron mnie rozwalił hahahahahahaha a noo mój tron hahaha:-D
Psioszka przyznam szczerze jeszcze nie nazwana...bo ten Misiek uparcie w głowie siedzi:-D
aleee...gdyby siurka było brak...to może Amelia? Ładnie by brzmiało z naszym nazwiskiem :) i ogólnie lubię takie miękkie imiona :)
Ilona a noo byłaby parka, gdyby nie fakt, że to Misiek hehehe
a poważnie, nie wiem, jakoś trudno mi sobie wyobrazić naszą rodzinę w zestawie my+parka ..jakoś bardziej pasują do nas dwa łobuzy:-p
ale może się mylę, zobaczymy :)
tak czy siak, z siurkiem czy bez, kochamy tą Naszą Małą Rybcie ponad życie :)
Gość honorowy wymiata :-p Pawełek aniołek, słodycz kochana:-)
kocyk baaardzo mi się podoba, praktyczny i piękna pamiątka :-)
GRATULUJE DODADTKOWYCH PIENIĄŻKÓW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:-):-):-):-):-):-)
Sylwia
no padłam, ale Synek klejnoty wywalił:-D prawdziwy mężczyzna:-D
pamiętam że Mati podobnie świecił po oczach na połówkowym usg:-D

aaaa mniee chceee się spaaaaać!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
karolinko ano wygrzebałam się jakieś pół godz temu i własnie piję kawkę- ale chyba niepotrzebnie bo mnie trząść zaczyna
rozwaliłaś mnie tym celownikiem ha ha

ilonka super, że Wam się udało:-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry