• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Axa Mała Rozkoszna!!!Lori na pewno usłyszysz i zobaczysz pięknie bijące serduszko:) Roszpunka zdrówka dla Maksia.Aniabuchowicz gratki za 7 miesiąc Kochana!Sylwia czekamy na dobre wiesci!katy, tulę mocno. wiem przez co przechodzisz,mi też coraz trudniej mysleć że jeszcze jest nadzieja:-(...piateczka,Ty jeszcze w wyrku leniuszku...ale zazdroszcze błogiego lenistwa:-D Karola mała jest piękna!! mam nadzieję że Losiczce sie udało tyle pustych miejsc w tabelce... reszty nie pamiętam,wybaczcie Kochane idę sie zdrzemnac bo wczoraj nic nie spałam tak mnie podbrzusze nawalało,@ sie zbliża...

Jestem
hura.gif
hura.gif
hura.gif
hura.gif
hura.gif
hura.gif
hura.gif
hura.gif
hura.gif
hura.gif

Maly wazy 460 gram czyli jak na 23 tygodnie i 1 dzien duzy chop i potwierdzony na 1000000 % mam fotke jajeczek hehe no i wszystko dobrze serduszko zdrowe kregoslup tez nerki tez i nie ma downa bo podzial w stopie o tym swiadczy a go nie ma paluszki sliczne a jak tanczyl hehe a ulozony jest miednicowo

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry