• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Hej dziewczynki :-)

Ja tak na szybko, bo za chwilę na wizytę idę, a później zmykamy na urlop. Nie wiem czy dam radę jeszcze dziś wejść, więc życzę udanego poniedziałku :*

Axa dlatego wspomniałam o tych pojemniczkach na mleko. My trzymaliśmy w pojemniczkach które się na mocz w aptece kupuje nawet nie wiedziałam ze sa specjalistyczne :) hehheh
(pisząc my miałam na myśli siebie i rodziców bajtla którym się opiekowałam)
Rozia- daj jakoś znać jak po wizycie i udanego urlopu i leniuchowania
Karola - dawaj wiecej co to 2 zdj :)

Ostatnia edycja:
hejka

jeeeej jaki mam dziś kryzys spaniowy...oczy mi się kleją, japa się drze, w pracy trza działać...a wy mi tu z łóżka piszecie, zero litości:-p

Viola jaki Słodziak uchachany :) Superowy Antoś :)
Rozia udanego urlopu :)
na zgagę..renni polecam, mnie pomaga
Ilona nie mogło być inaczej :D Brawa dla Pawełka :D super że impreza udana, czekam na fotki :D
Sylwia kciuki zaciśnięte i czekam na dobre wieści :)
Dziama haha mieszkanie rozdziewiczone, można się wprowadzać :p
KArolina niezła akcja porodowa, super że mąż stanął na wysokości zadania, Mała zdrowa, teraz ty dochodź do siebie :)
czemu miałaś pionowe cięcie?
a teściowa..niestety do przewidzenia...ehh
dobrze że przynajmniej mąż postępowy ;)
Ania, nim sie obejrzysz...to czas porodu będzie :p
Roszpunko to pierwszy wnuczek teściowej? nie ma co, oszalała na punkcie małego, ale komentarze o zostawionych cyckach...totalne przegięcie
jak mąż z nią tak blisko, to może niech deliktanie zagada..
Agnes współczuję, zdrówka
KAty tulę..przesyłam pozytywne wibracje i zarażam ciążowo..kurde, musi być wreszcie dobrze!!

Katy - ech kociaku każdy ma czasem gorsze dni a Ty biedna tak daleko bo bym się zjawiła i poskładała Cie do kupy....Ania bierz się za Nią a na poczatek ten basen niech bedzie człowiek troszkę fizycznie się zmęczy to mu szybciej dołki mijają

Dziama z miłą chęcią tylko teraz mam problem z dojazdem do Katy od kąd jestem w ciąży nie mogę metrem jechać dłużej niż 30 min :baffled::crazy:a on nie chce bliżej podjechać :( żeby sie centrum spotkać ech jak bym ją złapała to bym jej pokazała gdzie raki zimują :-D:tak:

truskafka, to drugi wnuk. Ostatnio się żaliła, że jak pierwszy się urodził to przez 5 miesięcy jej do niego nie dopuszczali!! Cóż, mieszkają 60 km od niej, szwagierka miała macierzyński więc nie wiem dlaczego mieliby jej dziecko oddawać. A jak po macierzyńskim zaczęła się nim zajmować to znów były narzekania w drugą stronę... I się zapierała, że każdemu synkowi tylko jednego wnuka odchowa, a następnymi dziećmi się nie będzie zajmować. A przed porodem pierdzieliła, że moi rodzice mają już dużo wnuków (6) i że to ona się będzie moim dzieckiem zajmować, a nie moi rodzice...:baffled::baffled::baffled:

karola, te rady są z dobrej woli, ale wkurzają. Z tym smoczkiem to podobno rzeczywiście tak jest, że lepiej smoczek niż palec, bo trudno później dziecko odzwyczaić od palca. Ale twój wybór i ona powinna to uszanować:tak: Maksio ssie palca, ale mojego:sorry2:

katy, tulę mocno. Będzie ci dane mieć dzieciątko, ja w to wierzę. Czekam na wieści jak te wyniki twojego m.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry