• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
hej kochane!

jestem i ja z wami. nadrobiłam zaległości weekendowe ale przepraszam nie dam rady poodpisywać. dopadło mnie przeziebienie i się źle czuję. całe 9 miesięcy bez najmniejszego znaku choroby a teraz to. katar i kaszel taki ze płuca idzie wypluć. więc kładę sie i wpadne później.
do tego opuchnięte stopy które wyglądają strasznie i ból pleców. oj rozsypałam się na te ostanie dni. ale nie marudzę wam więcej

wszystkim miłego dnia.

Hallo Kochane!!!!
Karola cyckiem karmi, szalona, no wszystko wychodzi w praniu! A ja walczę z pozbyciem się mleka, bo Malutka wybrała butelkę:-)
Sylwia trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za Usg dzisiaj:-)
Dziama Kacuś przeżywa jednak chwile zazdrości:rofl2: Stara się za wszelka cenę zwracać na siebie uwagę, chociaż nie musi, bo Ada je, i śpi potem 4-5 godzin, nie żeby się wrodziła w mamusię, nie nie:-)
Katy mam nadzieję, że bez krojenia nareszcie spełnią się wasze marzenia:-)
Ilonka na zdjęcia czekamy:-)
Do mam butelkowych:
proszę o instrukcję opanowanego przygotowywania mleka, żeby było szybko i prosto, bo ja jeszcze się motam. Butelki wyparzam, a wodę gotuję, gorącą w termos, a ostudzoną do innej butelki, ale ile ta woda może stać, Malutka pije mało, a woda litrowa? O matko zakręcona jestem po bandzie!

I buziaczki dla Wszystkich!

Axa- przyszykuj sobie już odmierzone mleczko w butelkach albo w jakiś pojemniczkach na mleczko i woda w termosie bardzo dobry patent - osobiście sprawdzony :) a woda nie wiem ile może stać ale na pewno jak parę godz postoi to nic się nie dzieje
Sylwia kciuki za wizytę i daj znac co i jak

Axa wiadomo że synek będzie zazdrosny :) o mamę w szczególności ale można temu zaradzić wystarczy się nim wysługiwać no wiesz przynieś mi to czy tamto u mnie pomogło:tak:

Agnes kurcze wracaj szybciutko do zdrowia kochana :no: niedawno przechodziłam to samo wiem jak sie czujesz :(

Piąteczko co u Losiczki ??przylazła@??????????????

Hej dziolszki
Widze ze ruch sie wzmozyl:-)
Karolcia jak sie bedzie znow gapila zarzuc pieluszke na ramie i na niunke tak zeby nic nie widziala i dodaj ze lubisz karmic w samotnosi bez widownii.........albo niech i tesciowka cyca wywali co by razniej bylo :-D
Jane faktycznie za wczesnie ci leci ta tempka, i cos chyba krotka masz ta FL
Aniu Tato wczoraj mocno krwawil z brzucha bo koszulki mu co chwile zmieniali ale nie wiedza dlaczego, zaraz bede dzwonic to sie cos dowiem:tak:
Sylwia &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i wracaj szybko z dobrymi wiesciami

aniu wczoraj nie przylazła- a jak dzisiaj nie wiem, ale pisała , że może do kafejki wejdzie to się może odezwie później

sylwia &&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Dziama u mnie kochana na razie nic szczegolnego:no: ............dni leca a dzidziolka nie ma troche zaczynam sie zalamywac i nie wiem czy nie dac sobie spokoju juz z tym chyba nie jest mi byc pisane mama zywego dzieciatka:-(
Mam swojego aniolka i chyba na tym trza poprzestac.........na razie mam metlik w glowie.
Na leczenie prywatne jak na chwile obecna to mnie poprostu nie stac.....:no:
Z tata sama wiesz jak jest:-( wiec czym tu sie cieszyc. Chyba tylko tym ze praca jest.
Dzwonilam o wyniki meza i mi nie powie bo ochrona danych mu zabrania , mowie do głąba ze i tak ja z m przyjde wiec moze powiedziec ale nie dal sie jąć.

Chyba na basen dzisiaj skocze sie wyluzowac bo mnie cos chandra nabiera:zawstydzona/y:

Mam nadzieje ze Losiczce sie udalo:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry