• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Piateczko- niech tylko m wróci to zrobi tam pożadek w tym wyrku ;P hehhehe
Sylwia- jak usg to nie a teraz foty to nosi żeby sie pochwalić że dzidzi ma siuraka :)
Truskawa- a ja tam czuję że bedzie prezesowa do kompletu ale "to jet Twój tron..."hehehhehe Michał ma być a jeka opcja dla ewentualnej psioszki?

kurde dziewczyny nie mogę się zmobilizować tym bardziej , że sama w domu jestem , bo dzieci wybyły z babcią na spacer- cisza , nudy, spanie

chyba naprawdę mnie mąż PO 20 zastanie w wyrku

Sylwia no wiedziałam ze tak bedzie :tak::tak::-):-):-):-):-) super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Truskaffka a moze jednak ta rybka to córunia :) byłaby parka :-D:-D:-D:-D
Roszpunka no prosze jak slicznie rośnie sobie Maksio na Twoim mleczku..... Tyś stworzona do karmienia.....szkoda ze bliżej nie mieszkamy to bym Pawełka przyprowadzała na dokarmiania hihi :-):-):-) Bo po moim mleczku to nawet nie śpi bo zanim uśnie to juz 2 razy zgłodnieje :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
Jak ważyłam Pawełka to waży nie całe 5 kg :-D ale idę w piątek na szczepionkę wiec sie okaże ile waży , bo najpierw Ja sie ważyłam a potem z Pawełkiem wiec tyle mi wyszło hehe :-D:-D:-D

NIe wiem co jeszcze miałam napisać :sorry2::sorry2::sorry2: Zalatana jestem i dziś od rana .........M pojechał dopiero o 13 do Warszawy, potem poszłam na spacerek z chłopakami i mamuśką do rossmana . nakupowałam Pawełkowi pare puszek mleka, pampersów, chusteczek, herbatkę na brzuszek, w pepco spodenki za 9,99zł i komplecik taki cieplutki ( spodnie i bluza na suwak ) za 19,99zł :-):-):-):-)

Na chrzcie Pawełek bardzo grzeczny, ciągle spał......nie chciał przespać samego chrztu wiec przebudził sie , popatrzył sie wielkimi ślipkami na księdza i do okoła , i dalej poszedł spać :) nawet nie pisnął :-D:-D:-D:-D także diabełka nie miał hihi , za to dwoje innych dzieci miało, bo sie darły ze hej..... :tak::tak::tak:
Potem jak sie okazało to obok nas na mszy stał Agustin Egurrola :szok::szok::szok::szok::szok::szok: Oczywiście mąż po mszy zaciągnął mnie do Niego aby zrobić pamiątkowe zdjęcie :-):-) masakra hehe !!!!!!!!! smiejemy sie ze Pawełek miał honorowego gościa na swoim chrzcie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Przyjęcie także bardzo udane ,,,, było 20 osób :szok::szok::szok: i dobrze ze to przyjęcie było w domu u moich dziadków bo u nas w mieszkaniu w życiu by sie nie pomieśclili w salonie !!!!!!!!!!! Ogólnie wszyscy także zadowoleni, najedzeni odjechali przed 20 do domów :-) Pawełek dostał tylko 2 prezenty tzn CUDNY KOCYK z metryczką imieniem itd( zrobię zdjęcie potem ) , i ubranko a reszta to pieniążki :-):-):-) także lepiej bo tak to mogę mu kupić coś co mu sie przyda :-):-):-) Także mamy juz za sobą ......:tak::tak::happy::happy::happy:

Muszę Was nadrobić ...........:tak::tak::tak::tak:

aaaaaaaaaaa foteczki na Grupie :)

Ostatnia edycja:
reklama
17092012117.jpgjajeczka ;p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry