P
piąteczka
Gość
sylwuś gratki
niech mnie ktoś dzisiaj z tego łóżka zwlecze
niech mnie ktoś dzisiaj z tego łóżka zwlecze
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

:-):-):-):-):-) super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ale idę w piątek na szczepionkę wiec sie okaże ile waży , bo najpierw Ja sie ważyłam a potem z Pawełkiem wiec tyle mi wyszło hehe 

Zalatana jestem i dziś od rana .........M pojechał dopiero o 13 do Warszawy, potem poszłam na spacerek z chłopakami i mamuśką do rossmana . nakupowałam Pawełkowi pare puszek mleka, pampersów, chusteczek, herbatkę na brzuszek, w pepco spodenki za 9,99zł i komplecik taki cieplutki ( spodnie i bluza na suwak ) za 19,99zł :-):-):-):-) 

także diabełka nie miał hihi , za to dwoje innych dzieci miało, bo sie darły ze hej..... 

Oczywiście mąż po mszy zaciągnął mnie do Niego aby zrobić pamiątkowe zdjęcie :-):-) masakra hehe !!!!!!!!! smiejemy sie ze Pawełek miał honorowego gościa na swoim chrzcie 

i dobrze ze to przyjęcie było w domu u moich dziadków bo u nas w mieszkaniu w życiu by sie nie pomieśclili w salonie !!!!!!!!!!! Ogólnie wszyscy także zadowoleni, najedzeni odjechali przed 20 do domów :-) Pawełek dostał tylko 2 prezenty tzn CUDNY KOCYK z metryczką imieniem itd( zrobię zdjęcie potem ) , i ubranko a reszta to pieniążki :-):-):-) także lepiej bo tak to mogę mu kupić coś co mu sie przyda :-):-):-) Także mamy juz za sobą ......