• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

bo zasnę zaraz przy tym lapie
small3d035.gif
small3d035.gif
small3d035.gif

reklama
Piąteczko ja jak zwykle przysnęłam :-p normalnie masakra ze mną

Lori fajnie masz :) posiedzisz sobie w domku ale ci zazdroszczę :tak:

Sylwia jak tam samopoczucie ??

ja też jakaś zdechła się zrobiłam- a hałas dzieciaków doprowadził mnie do bólu głowy- za to mamusia dzwoniła i jednak będzie w czwartek. teraz czekam sobie jak zawsze na małża- bo dzwonił, że popracuje jeszcze z pół godz i bedzie jechał do domku

Lori to teraz bardziej zaprzyjaźnisz sie ze swoją domową muszelką klozetową niż tą w pracy:-p:-p bardzo dobrze ze Cię wygonili, dbaj o Was !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tak::tak::tak:
Piąteczko toż to pracoholik Twój chłop :baffled::baffled: kiedy On cholibka troszkę zwolni?? :confused::confused:

ale sie rozbrykałyście z tymi facetami ........oczywiście jak Ja słomiana wdowa :wściekła/y: pierony z Was :-p:-p:-p:-p :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ja dziś wyskoczyłam z chłopakami do psiapsiółki bo tak pięknie było na dworku :-D..... wstąpiłam do rossmana i dokupiłam 2 pak chusteczek pampers bo w promocji ......... tego nigdy za dużo !!!!!!!!!!!!!!!! :-D

aaaaaaaaaaaaa jutro bedzie armagedon w biedronce :baffled::baffled::baffled::baffled: PROSZEK E 8 KG ZA 24,99ZŁ :shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2: planuje iść przed 7 ale czy sępy mnie nie staranują ???? Oto pytanie...........:sorry2::sorry2::baffled::baffled::baffled:

ilonko on chyba nie zwolni nigdy. no ale z drogiej strony co ma zrobić jak odbiera nieraz po 50 listów dziennie a czasem nawet więcej? jak zostawi to sobie zrobi zaległości i dopiero będzie jazda

|Ilonko to ty na jutro sobie jakieś ochraniacze przyszykuj :-D:-Da dzieci zostaw w domu bo nigdy nie wiadomo co będzie jak emeryci i renciści uderzą na sklep :-D

o matko :szok::szok::szok::szok::szok::szok: to ładnie !!!!!!!!!!!!!!!!! NO tak wtedy to miałby jazdę bez trzymanki jakby sobie pofolgował !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aniu gdybym jeszcze miała z kim je zostawić a tak to dupa muszę ich ciągnąć ze sobą.......może sie sępy zlitują jak zobaczą ze biedne dzieci musiały wstać przed 7 i mnie dopuszczą do jednego proszku heheh - o tak....... juz to widzę ....... hahah !!!!!!!!!!!!!!!!!! marzenia dobra rzecz...........

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry