• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
już ją widzę jak wyrywa jakiemuś moherowi proszek
footus3.gif

i do kaaaaaaaaaaaaasssssssyyyyyyy
footussa.gif

lori a gdzie chłopina Ci zawędrował ????????????

tak powaznie dziewczyny to masakra to jest bo towar powienien byc dokładany jak brakuje a nie wystawia po 10 sztuk do koloru i białego i na tym dziękuję...... a juz nie wspomnę ile sobie wybiora pracownicy sklepu.........
Siostra mi opowiadała ze jak był ten papier w promocji to sie gdzieś baby pobiły i musiała karetka przyjeżdzać :szok::szok::szok: wiec jutro naprawde prawdziwy armagedon pewnie bedzie ....... :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

Piąteczko skarbie powaliłaś mnie na łopatki haaha !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
beee36b0aac9e6adb9ebfb7b4a52b9f2.gif

Tu panuje zasada KTO PIERWSZY TEN LEPSZY !!!!!!!!!!!!!!!!!! SZKODA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:

dużo tych historii mi opowiadała albo jak baba sobie wzięła chyba 2 sztuki i położyła do wózka i obróciła sie a tu ktoś z wózka zapierdzielił i heja biegiem do kasy...........

ludzie pogupieli naprawde, ja wiem ze sie szuka oszczędności i kupuje tam gdzie taniej itd ale to juz jest przesada ..............:baffled:

Hej Dziolchy!tylko sie melduje po wizycie,czytam Was regularnie,ale nie mam sily odpisywac,weny tez jakos brak ciagle...zmeczona jestem jak diabli,hemoglobina mi spadla do 10,4 i musze zelazo znow brac...ble...a tak poza tym dzis 34+1tc,dzidzia rosnie,ma obecnie 2,5-2,6 kg no i sie strasznie wiercil na ktg :)oj nie lubi tych pasow...robie sobie masaz krocza 3-4 razy w tygodniu,a od poniedzialku zaczynam pic herbatke z lisci maliny ;)nastepne wizytyu doc.1,12 i 29 pazdziernika,a polozna 4 i 22 pazdziernika :)jeszcze 41dni:*Ucho wyleczone,a w nastepny czwartek odbieramy wozio :)Juhu;)Pozdrawiam Was wszystkie goraco i caluje :*przepraszam,ze tylko o sobie ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry