• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
hej dziewczynki:-)

co tam u Was?? My na urlopie i dziś ledwo żyję,bo od rana spacerowaliśmy :-) coś się wydarzyło od wczoraj??

ide poczytac dopiero co siędziało:-)

aniu wolałabym się na to dokładnie w...........ć. robota do jakiejś 2 - mam nadzieję. uciekam, bo muszę się skupić bez użycia papieru życia

Witam mala mnie dzis obudzila przed 6 ;/ na szczescie jesszcze sobie polezalam
Aniu u mnie samopoczucie dobre ale po wczorajszym lataniu do szpitala i po szpitalu padlam kolo20 ;p
Tani ten proszek a walki napewno jakies beda ;p

witam i ja z rana. ja już nie mogę na te moje plecy. od 2 w nocy ból tak że nawet z boku na bok nie mogłam się przekręcić. strasznie ciągnie ten ból nawet do pośladków. ja już się zastanawiam czy to czasem się cos nie zaczyna. no ale potem w ciągu dnia jest lepiej i w nocy znowu. do tego co wieczór strasznie kuje na dole jakby ktoś szpile wbijała. byle do piątku. na 9 mam wizyte to się dowiem co tam się dzieje. i mam nadzieję że może pomału młody szykuje się do wyjścia.

ilonka czekam na relacje z polowania na proszek. mam nadzieje że dałaś radę

truskaffka
kciuki za wizytę i czekamy na wieści. może dowiesz się kto mieszka u ciebie

piąteczko uporaliście się z papierami? czy w inny sposób umililiście sobie wieczór?:-D

lori
odpoczywaj sobie. zawsze tulenie swojego kibelka lepsze niż w pracy. w sumie to masz bardzo fajnych szefów że tak zadbali o ciebie

więcej przepraszam ale nie pamiętam. wczoraj odebrałam swoje ostatnie wyniki. hemoglobina 12,7 takiej to ja nawet przed ciążą nie miałąm więc jest dobrze. wpadne później

dzień dobry dziewczynki

witam się nieprzytomna

zeszło nam do prawie 3 , bo sobie małą przerwe zrobiliśmy:-)

agnes może rzeczywiście cos sie dzieje i poród będzie ekspresowy????

ilonka cała wróciłaś???????? i z proszkiem?????????

witam piękne panie! piateczka to sie napracowałas wczoraj,dobrze że ,,przerwę,,:-) sobie zrobiliście! truskaffka kciuki za wizytę i czekamy na nowinki. agnes2704 wynik rewelacja,super! sylwus to odpoczywaj po wczorajszej bieganinie,należy Ci sie:tak: Rozia to widzę że urlopik udany,wracaj pełna energii! Ilonka ma nadzieje że jestes cała po tym proszkokupowaniu:-D.. no a u mnie nieprzespana nocka bo nad ranem obudził mnie ból podbrzusza,myslałam że @ przylazła,ale nie.zachowuje sie jak złośliwa tesciowa,która zapowiada wizyte ale nie powie dokładnie w który dzień wpadnie, żeby Ci spieprzyć cały tydzień!

reklama
pamela świetne porównanie ha ha.

truskafka ma wizytę na 9. to pewnie na relację musimy jeszcze trochę poczekać

ilonka pewnie osłania proszek własnym ciałem, żeby jej nikt z wózka nie buchnął

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry