• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Ilonko gratulacje ze udalo sie kupic proszek :)
a co do Oliwki to ona ostatnio tak wstaje ;/ niewiem czemu mamie nie da pospac ;p
Truskaffka czekamy na wiesci co tam u was :) ??
Kasiu ale ty juz prania zrobilas ze hoho :) i dobrze ze u was wszystko dobrze :)
Ja narazie nic nie robie bo po Olwice mam wszystko w kartonach a kupowac bede w listopadzie bo otwieraja u nas galerie i licze na promocje ;p ostatnio bylam w pepco i nic mi sie nie podobalo ;/
Aniu a ty co pokazywalas ciuszki bardzo ladne byly i tanio pare funciakow za tyle ciuszkow :)
Rozia to masz bieganie a dziama tez caly dzien biegala :P
Dobra wiecej nie pamietam :zawstydzona/y:
edit ja teraz musze isc do innego gina ;/ bo nie dostane sie do tego co chodzilam

reklama
no nareszcie się dziewczynki zjawiły. ja niestety od latania po sklepach mam skuteczny odwyk hi hi

lori kurcze naprawdę takiego szefa to pozazdrościć

kasia no pranko niezłe a do grudnia czas szybko zleci i na święta rodzinka będzie w komplecie

katrina obyś nie musiała uciec się do tak ekstremalnych akcji jak ja

ilonka Ty przy mnie to chudziak jesteś

katy, karola, aniab hop hop, bo losiczka usprawiedliwiona, i caaaaaaała reszta

dziama oj polatałaś

sylwia kurcze obyś trafiła na lekarza a nie jakiegoś konowała. ja miałam w łodzi super lekarza, ale niestety on tylko prywatnie. za to rodzi sie na jego oddziale i opieka jak w prywatnej klinice

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kasia- suszka z praniem obiecująco się prezentuje :) mam nadzieję że grzeczna jesteś i duzi odpoczywasz :)
Ilona heheh zakup udany a ja czekałam na jakieś krwawe akcje :)
Sylwia a o której kładziesz małą wieczorem? Moze przestaw jej chodzenie spać na trochę później nie będzie wtedy tak wcześnie wstawać
Piateczko - żebyś miała odwyk to by Ci neta jeszcze musieli odciąć :) kupiłaś w końcu te buty?
Ania- ciekawe czy Lily też po tej stronie pozwoli ci tyle spać :)

dziewczyny powiem wam że od kilku dni nie najlepiej się czuję i jakoś moja intuicja mi mówi że jeszcze we wrześniu urodzę. wolałabym aby to było najwcześniej pod koniec przyszłego tygodnia ale po dzisiejszej nocy i tych bólach krzyża które nadal nie odpuszczają nie wiem czy tyle dotrwam. zaczynam się obawiać że może nawet do piątkowej wizyty nie dam rady. trzymajcie &&&&&&&&&& abym chociaż do weekendu pochodziła w dwupaku.

idę się położyć i spróbuję trochę odespać noc. możliwe że nie mam skurczów a tylko bóle z krzyża? bo tak mnie boli i ciągnie ten ból że ciężko wytrzymać.

agnes jak juz pisałam- cosik mi tu rozwiązaniem pachnie

dziama kupiłam i schowałam głeboko, zeby mąż nie widział , bo powiedziałby, że całkiem mnie pogięło. a tak się później sięgnie i on się nawet nie zorientuje

reklama
agnes ale czemu TY tak kochana chcesz jeszcze nie rodzić |??????????? miałabyś juz z głowy i Olusia przy sobie :-D:-D z c tego co piszesz wszystko na to wskazuje ze moze nawet ten wizyty piątkowej nie doczekasz :-p:-p:-p odpoczywaj sobie ...... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kasia jejuś .....moze i mnie kiedyś ( czytaj w bardzo dalekiej przyszłości) bedzie dane rozłożyć tak rożową suszarkę na balkon !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak: dane wspisane :) imiona śliczne !!!!!!!!!!!!!!!:-)
Sylwia to faktycznie nie ma Ci malutka pospać .......:baffled: moze jej sie przestawi i bedzie spać dłużej :)
dziama ojjj kobietko zabiegana jesteś na maxa...... podziwiam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kochana w piątek bedą ćwiartki z kurczaka bardzo tanie także w piątek chyba zafunduje Ci te krwawe sceny

A mnie jest cholernie smutno............
mleka mam coraz mniej w cycach................ to nie fer !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a tak sie staram aby karmić w dzień chociaż.....to chyba mogę juz o tym pomarzyć ....... no ale nie poddam sie oczywiscie , bede walczyć ............

dziama losiczka załamana jest biedna........ i z powodu cioci i @ .......... jakie to nie fer wszystko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry