Saraaa staramy sie prawie od roku.... Przebrnelismy przez moja hiperprolaktemie, przebrnelismy przez chlamydie teraz ja mam dobre wyniki ale poniewaz wciaz sie trzese co z ta ciaza lekarz przepisal mi Duphaston na w razie czego podtrzymanie bo mialam zawsze slaby progesteron, noi od nastepnego cyklu zaczynam ( tez raczej na wszelki wypadek bo owulacje mam w porzadku) CLO. MOj mily mial bardzo zle wyniki przez chlamydie wiec lyka Encortolon noi jeszcze specjalny zestaw witamin Salfazin. Wlasciwie nowa kuracje zaczelismy w zeszlym miesiacu wiec mialam nadzieje ze wreszcie w tym sie uda... ale niestety ...:-((. Matrwie sie bo jak na pierwsza ciaze jestem juz calkiem stara....A chcialabym wiecej niz jedno dzieciatko....
Emilih wiem jak to jest kiedy w zyciu sie nieuklada ( to jeden z powodow dla ktorych tak pozno zaczelam starac sie o dziecko) i znam smak comiesiecznych lez i rozczarowanie, ktore przychodzi z kazda @... Nie mowiac juz o dziesiatkach negatywnych testow ciazowych... Dobrze ze chociaz na tych owulacynych pojawiaja sie 2 krechy...
pozdrawiam was....