ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
truskawka a kto wie......może i to córcia 

:-):-):-) chyba lekarz lepiej wie hihi 

Twoje przeczucie ze chłopak ale nie zapomnij ze ja w sumie do konca ciązy dałabym sobie ręke uciąć ze u mnie siedzi córa ....... i co ....... tą córą jest Pawełek 

hihi ;-)
agnes pokój Olusia juz gotowy ??????????? Bo ciekawa jestem jak wygląda ta tapeta w łapki....o ile tą wybraliście .........bo nie wiem czy nie bedzie pokój chłopaków własnie w tej łapki........ale najpierw bym chciała zobaczyć jak to wygląda na ścianach :-):-):-):-):-)

:-):-):-) chyba lekarz lepiej wie hihi 

Twoje przeczucie ze chłopak ale nie zapomnij ze ja w sumie do konca ciązy dałabym sobie ręke uciąć ze u mnie siedzi córa ....... i co ....... tą córą jest Pawełek 

hihi ;-) agnes pokój Olusia juz gotowy ??????????? Bo ciekawa jestem jak wygląda ta tapeta w łapki....o ile tą wybraliście .........bo nie wiem czy nie bedzie pokój chłopaków własnie w tej łapki........ale najpierw bym chciała zobaczyć jak to wygląda na ścianach :-):-):-):-):-)

a dlaczego bo chrapie od wczoraj wieczora jak tylko się położył mam dośc jak boga kocham myślałam że udusze poduszką jestem już tak zdesperowana
nie ma na niego siły a jak kopne to obraza majestatu jeśli tak dalej pójdzie to ja się chyba wyprowadze nie wiem co sie ze mną porobiło ale jak ktoś mnie obudzi w nocy to już mam po spaniu jest to strasznie męczące. Ostatnie dni nie mogłam sie w dzień przespać i to też nie pomogło
za chwilkę uciekam na badania krwi