reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Dziendoberek :-):-):-)

Wpadam tylko na chwileczke powiedzieć ze PIATECZKA jest bez netu :-( i że wredna @ do niej wpadła :-:)-:)-(.Tule kochana :-)

A ja mam dzisiaj latanie po urzedach wiec mało mnie tu bedzie a do tego dużo szycia :-)

Miłego dnia buziaki dla Was i waszych pociech :-):-):-)

reklama
Witam Was dziewczyny ja jako obecna i mam nadzieje ze niedługo przyszła mama i mam nadzieje ze mogę do Was dołączyć ? Jestem mama roczniaka i niedługo zaczynamy starania o druga dzidzie : )pozdrawiam was wszytskie i miłego dnia w końcu piątek : ) : ) na koniec dodam ze moje dziecko tez od kilku tyg budzi sie punktualnie o 2 w nocy ; ) i o jakiej książce piszecie z tym usypianiem?

Czesc i czolem......melduje sie spozniona do pracy musze leciec ale zajrze pozniej......nasze mamuski jeszcze przy obowiazkach?

5ko szkoda:-( ale coz tule i trzymam kciuki za ten cykl......:tak:
Losiczka co tam dzisiaj szurasz fajnego??? Mam nadzieje ze zarzucisz tu zdj zanim oddasz w inne rece;-)
Kazik Witaj:-)....oczywiscie mlody narybek zawsze mile widziany:tak:......napisz cos wiecej co bysmy mogly poczuc ze cie lepiej znamy :tak:;-)
Dziewczyny wejda pozniej to ci napisza bo ja nie kojarze tej ksiazki :sorry:

Dobra spadam .......zajrze pozniej :cool2:
Ps moja tempka wariuje:eek::eek:

witam na szybko
poszłam po 9 do MOPS-u złożyć papiery na nowy zasiłek rodzinny a to dopiero teraz wróciłam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: k***a nikt nie chciał mnie z dziećmi przepuśćić..........mendy pieprzone za przeproszeniem ,.,,, mały nie jadł od 7.........:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: normalnie mnie szlak wziął !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

potem nadrobię, przepraszam- teraz szybko obiad bo od wczoraj nie jadłam nic :-p:-p:-p i kawa oczywiście !!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
hej,
ja wpadam tylko na chwile napisać że wyciągnęłam od lekarza na NFZ skierowanie na badania genetycznie dla mnie i męża. Udało się umówić termin już na wtorek, tak wiec w przyszłym tygodniu będziemy sie badać. Szczerze mówiąc to boje się tego co wyjdzie.

Powiedział że moge robić różne badania w laboratorium i nawet jeśli coś znajde to nikt nie powiedział że akurat to było przyczyną. Dodał że najprawdopodobniej coś znajde bo nikt sterylnie nie żyje i każdy coś w sobie ma. Jak nie jedną bakterie to inną. Mówi że nawet sobie nie zdaje sprawy ile on ma zaniedbanych, brudnych pacjentek a w ciaże zachodzą donoszą i rodza zdrowe dzieci.
Generalnie to mnie nie pocieszył. Człowiek o siebie dba a ciąży donosić nie może i właściwie przyczyna nie jest to odkrycia. Trzeba próbować zwłaszcza że jedno zdrowe dziecko mam. Pytanie tylko ile razy jeszcze musze przez to przejść?

W poradni genetycznej jak opowiedziałam że ja juz 4 razy z rzedu poroniłam w tym bliźnieta to babka powiedziała że juz powinnam byc dawno u nich i dla tego mnie wcisnela na najblizszy termin. Z drugiej strony tak sobie mysle. Nawet jak im cos wyjdzie w tym DNA to przeciez oni nic nie zmienią. Tyle że bede miala tego świadomość, to i tak nie zonacza że każde dziekco bedzie chore tylko to jest pech że akurat nie wychodzi.

reklama
Ilonko słonce przecież telefonicznie możesz sie umówic. Ja tak własnie zrobiłam i jak weszłam do urzedu to sie za głowe chwyciłam tyle ludzi było :szok::szok::szok: a do tego kaszlących smarkających masakra normalnie. Ja tylko sie zameldoałam i po 5 minutach weszłam omijajac ten cały tłum :-p:-p:-p i kurka zabrakło mi jednego dokumentu ale moge doniesc i zostawic w biurze podawczym.

Lori szczerze ??? Ja na twoim miejscu chciałabym wiedziec w czym tkwi przyczyna ale obstawiam konflikt na tle płci tzn że dziewczynkę organizm odrzuca. Na to też sa leki wiec może bedzie dobrze nastepnym razem.

Witam nową staraczke :-) Adison pamiętam i gratuluję :-)

A moj Szymonek jest na etapie wkładania swojemu misiowi pieluszki :sorry: bo to jego dzidzia :sorry: ach...... a mogł naprawdę pomagac mi w zakładaniu pieluszek gdyby mi było dane donosić i urodzic :-( ale koniec smecenia :-)

Katy podaj mi jak możesz swojego maila wysle ci zdjecia :-)

Ale mi kawka smakuje :-p:-p:-p

Do góry