• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
roza właściwie to flaki z olejem i niedopracowany- np polska husaria dzierży w dłoni flagę, na której jest współczesny orzeł !!!!!!!!!!!!! szok

Piateczko no jesli o dietę chodzi nie wyszło...miałam zacząć od pon i coś mamy dziś sob a restrykcyjnie nie zaczęłam chyba nie dam rady jednak tego dukana ogarnąć... w tym tyg mam białkowstręt wiec zobaczymy..póki co staram się MŻ stosować a po "kijkach" mam wrażenie że bardziej się zaprawiłam niby mi nic nie jest ale czuję że na zatokach mi wszystko siedzi więc też nie szaleję z ćwiczonkami.......
Róża nie wiem co bycie interesowało :) ja często modzę coś na zasadzie co jest t wrzucam i alb zapiekanka jakaś albo sałatka surówka i jest :)

edit ja też za ala historycznymi nie przepadam ale za to mój M lubi ;/ no i czasem muszę iść na kompromis

Ja tez nie jestem milosniczka filmow historycznych, moze dlatego ze nigdy historii nie lubilam :no:
Wlasnie wsówam sobie barszczyk bialy z chlebkiem i zaraz lece sie obmyc bo w koncu dyzur skonczylam:-)

Ilonka no co ty pierniczysz????? Jaka przykrosc:szok:????Komu:szok:??? Gdzie:szok:????Jak:szok:???? Wracaj mi tu szybko bo ci dupsztala złoje:angry::angry::angry:

roza no a np zegarek, słup telegraficzny, helikopter itp w naszych starszych produkcjach jak krzyżacy, potop czy pan wołodyjowski???????? to był dopiero czad

Roza no powiedzmy ze fajrant......ale ile jeszcze kolo siebie roboty, zapuszczonam jak dziadowski bicz:szok::szok::szok::szok::szok:
Jeszcze jutro mamy jechac na bazarek, tym razem w roli sprzedajacych i musze te wszystkie rzeczy jeszcze raz przegladnac i wycenic:-)
Piateczko ja to ostatnio nawet nie pamietam kiedy w kinie bylam:szok::szok::szok::szok::szok:
Dziama nie przejmuj sie nie tylko twoja dieta daleko w polu.......moja tez :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry