• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Piąteczka mówisz, że jak muza Cię natchnęłam :p
Małami...to się szef popisał...:dry:
Rozia grzeczna córcia :)
Kasia jesteśmy z Tobą!!!
Katy ja Cię nie dobiję, szkoda Cię...
Ilona hop hop ;)

dzięki wam nie muszę wiadomości oglądać, o meczu wiem wszystko:-D

co do gotowania, u nas różnie, czasem ja, czasem D gotuje...tylko z D taki problem, że on gotuje dla wojska:baffled: serio, teraz zrobił żurek..nie powiem wypasiony, z grzybkami, wędzonką i takie tam...ale jemy to już trzeci dzień :-D
a ogólnie to mam w***** na niego i się powyżywałam trochę, w remoncie grubsze sprawy super robi, ale zostało jeszcze trochę pierdułek do ogarnięcia i chłop nie ogarnia:baffled: trzeba normalnie stać nad nim i jęczeć...ale ciiii spokojnie....Rybka nie lubi stresów...

no i teraz mam jeszcze problem, bo mam ochotę na małe co nieco a tu ten wkurw mi plany pokrzyżował co mnie wkurza jeszcze bardziej, trzeba sprytny plan wymyślić, co bym była niedostępna ale jednak chętna:-D

reklama
W sobotę :) na pewno nie ma juz zlituj sie muszę zacząć z pokojem dla małej bo nawet prac nie mogę jej ubrań bo nie mam ich gdzie trzymać a przecież tak naprawdę to poród zbliża sie bardzo szybko być może jeszcze tylko 6 tyg kto to wie

truskafffka hasłem "niedostępna, ale jednak chętna" powaliłaś mnie na kolana :-D
mój K ma chyba ten sam syndrom, co Twój D. Do pracy przy remoncie pierwszy, ale są rzeczy, które do teraz aż proszą się żeby je np. przykręcić... a jemu jakoś chęci brak :baffled:

edit.: hmmm.... chyba ja jedyna zamiast wk***a mam tęsknotę...
:-(

Jane sama nie wiem czy to ta zblizajaca @ takie spustoszenie sieje w moim organizmie czy co.....T chorowal ale tylko rzyganko mial jedna noc........a ja mam kumulacje wszystkiego .....poszlabym spac a tych dalej nie ma:wściekła/y:

co to dzisiaj jest..bb mi sie zacina .. na alegro nie moge aukcji wystawić...no moja cierpliwośc sie kończy...ide zobaczyć co M w garażu robi..:szok:.powiem mu że kara skończona może wyjść :-)

jane płaszczyk super i w cale nie taki drogi jak na płaszcz :tak:

mnie też Babyboom zaczęło się zacinać...

edit.: ja tymczasem odmeldowuję się do spanka :tak: do jutra Babulce- kolorowych :-) i owocnych nocek dla Was :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry