• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
hejooo

my dziś w domku, ogarnęłam chatę, pobyczyłam się, poleżałam brzuchem do góry...
D zrobił pieczone ziemniaki i taaaak pachną...
ale muszą poczekać, bo zaraz jedziemy z młodym do lekarza, miał mieć szczepienie, ale cosik podejrzany jest, zimno mu (dwa sweterki sobie ubrał, co on zawsze gorący facet) także zobaczymy co lekarz zdecyduje

potem poczytam co u was, pozdrawiam ;)

Jane ty to normalnie mnie zadziwiasz:-)
Losiczko to co juz sie nie wygrzebiesz przez tydzien z tych pacynek....napewno sie pochwalisz zdj co???;-)
Pamela o batoniku to ty dlugo nie pociagniesz:sorry:
Martus przy mojej miotle miejsce zawsze jest i dla ciebiemiejsce :tak:
Piateczko o jakiej robocie pisalas???? Przeciez ty masz tylko lezec i pachniec:-D
:-) no wreszcie.......
Truskaffka zdrowka dla Mistrzunia:-)
Aniu i co juz pewnie nie mozesz sie doczekac wolnego...jeszcze tylko kilka dni:tak:

Katy pacynki dopiero w przyszłym tyg bo czekaja na hafty. Oczywiscie że sie pochwale:-)

Ilonko głowka do góry będzie dobrze:-) i bądz tu z nami :-)

Załączniki

• DSC00939.jpg
    DSC00939.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 45
jane to ja dziękuję za motywację, mam nadzieję, że zostanie jak najdłużej :tak: kurcze, ja ściągnęłam poprzez torrenty, więc myślę, że to będzie coś takiego jak na chomikuj.pl no chyba, że się mylę… ale na razie zostanę przy 10Minute, bo coś boję się tego P90X :-D
kciuki zaciśnięte!:tak:

AdaW fitness świetna sprawa, jak przejdzie mi motywacja na ćwiczenia (chociaż mam nadzieję, że nie) to namówię kumpelę może na powrót na siłownię… bo kiedyś duuużo ćwiczyłyśmy, a teraz takie zasiedziane kwoki się zrobiłyśmy hahaha
:-D

Rozia zaparz mężusiowi meliski
;-)

ilonka24 proszę nie smutać, jesteś kochana babeczka !
:-) :tak:

LiLuu dzień dobry
Ci :-) jak samopoczucie?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry