• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

mamy niezła epidemię

walky tak- dieta- intensywnie się odchudzam- waga docelowa 52 kg
jedyny problem jaki mam to to, że chcę pozbyć się oponki, a nie zmniejszyć cyca

reklama
Małami ... moze zrób test co????????????:baffled: tak na wszelki wypadek:sorry2:
piąteczko to jak coś to robimy razem nalot na dziewczyny skoro u Ciebie dziś pustki:-p:-D

Ooooooooo Ja tez musze wypróbować tą glinkę :tak::tak::tak::tak: choć mnie to juz nawet maseczki nie pomogą.........:-D:-D:-D:-D:-D

Ja wage mogę porzyczyć ale ostrzegam ZAWSZE ZEPSUTA BO POKAZUJE CIAGLE ZA DUZO KG

Losiczka tempka w dół........ ale i tak mam schizę ........ ze to ...... tfu, tfu nawet nie wypowiadam tego slowa ........:baffled: o kurcze to z Kubusiem to masz przeprawy .......:szok::szok:
dziama a co to za majtochy????????????????? sytringi sie wrzynały tam gdzie nie trzeba ????????????:-p:-p
Aniu ciekawe czy faktycznie w niedziele spakuje manatki ..:confused: bo z tego co piszesz to jakiś dziwolong z niego......... aha i gratuluje 8 okienka skarbie :-D:-D:-D:-D:-D:-D

U mnie dziś skromnie .......... schabowe , ziemniaczki i buraczki :-D:-D:-D:-D:-D..........ale skromnie co????????????? hahaha :-):-):-):-):-)

Ostatnia edycja:
Ładna mi skromność Ilonko :) ja zapodałam sobie własnie kawusię. a na obiad mielony i dwa jaja n twardo plus ogórek konserwowy :) hehehe Paula. Małami -moja @ tez dziwna ale u mnie od maja wszystko dziwne w cuklach więc się nie przejmuję. To znaczy przejmuję ale nic mnie nie zaskoczy o moze tak. Piąteczko -narobiłaś mi ochoty na maslankę zakupiłam truskawkową wczoraj :) zwykłej nie lubię

reklama
Paula no mówię skromnie u bo u mnie zwykle na stole króluje, kawior itd :-D:-D:-D:-D:-D:-D :-p:-p:-p
Małami wpadaj zapraszam..... oddaje Ci schabowego P...... :-p:-p:-p Ty bardziej potrzebujesz kurczaczku :-):-):-):-):-)
piateczko ta maślanka to na odchudzanie ??????? kobieto olśnij mnie no ......
dziama ślepoto.... pytałam o te majtochy,,,, no pochwal sie co tam kupiłaś :-p:-p:-p ze sie nie da nosic :-p:-p:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry