reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Witam,

Moge dolaczyc ? Jestem mama 2,5letniej Zuzi i planujemy kolejne szczescie.

Lorelain Witaj Kochana, jak sie czujesz? @ mogla Ci sie przesunac, moj cykl teraz trwal 35dni i dopiero dzisiaj zawitala @... Wiec jeszcze pare dni i bierzemy sie za robote. Musisz byc cierpliwa ja w ciagu tego tygodnia zrobilam 6 testow, bo myslalam, ze moze jednak a tu taki psikus :(

reklama
hej! witam. dzisiaj miałam ciężki dzień. rano położna. potem Olek niespokojny i dopiero na spacerku się uspokoił i spał. teraz właśnie wstał. godzinkę się pobawimy i do kąpieli.

jutro jedziemy do lekarza więc też dopiero po południu zawitam

katy
placuszki bananowe pysznie wygladają. już przepis sobie dodałam i moze zrobię jutro

ilonka cieszę się że udało sie z bujaczkiem. a z resztą mam nadzieję też dasz radę. ale w sumie to znajoma niezbyt sie zachowała że tak nagle chce wszystko z powrotem

rozia korzystaj bo jak malutka się pojawi będzie koniec spania

lori
a robiłaś test?

więcej później bo Olek domaga sie towarzystwa

Ada - na ogół ok. 7 m-ca tak dzieci ważą, ale nie zawsze.... mój Kubula 5 miesiąc chyba z taką wagą zamknie,

Ilonka - Kuba miał chyba niecałe 3, jak zaczęłam mu podawać kleik ryżowy, a po ok. tygodniu dostał marchewkę z jabłkiem,

mamolinka90 witaj ;-)

agnes2704 czekamy na relację z wizyty u lekarza
:tak:

LiLuu odpoczywaj
:-)

Jejku, ale tu dzisiaj spokój
:eek:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Lori to ja bardzo mocno trzymam kciuki aby to bylo TOOOOOOOOOOOOO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& I aby bylo wszystko dobrze i szczęśliwie sie zakończyło !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bardzo miło ze wpadłaś !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale bądź z Nami częsciej !!!! BO tęsknimy !!!!!!!!!!! Przynajmniej JA :tak::tak::tak: :D
Agnes moze w nocy bedzie lepiej spać po takim dniu :tak::tak: buziole dla słodziaka !!!!!!!!!!!!!! :*:*:*:*
Katrina a można dać najpierw jabłuszko ze słoiczka ???????????

Witam nową staraczkę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mamolinka Powodzenia życzę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

My wróciliśmy z rosmanna ... chciałam kupić sobie ta glinke białą ale nie bylo :szok::szok::szok::szok::szok: na szybkiego patrzyłam bo chłopai w aucie siedziały wiec musiałam sie uwijać ale no cholera nie widziałam .....kupiłam szarą z Ziaji :tak::tak:
Aha ostatnio kupiłam na próbę MLEKO BABYDREAM .....600g za 15,99zł !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Na początku podawałam na przemian z tym HIPP aby nie bylo szoku dla żołądka .... ale widzę ze jest OK.... że nawet lepsze bo po nim dłuzej Papi jest najedzony .... :tak::tak::tak::tak: także na razie przeżucam sie na to z rossmana!!!!!!! :tak::tak::tak: a jak porównałam skład to dużo sie w cale nie różni od HIPP !!!!!!!!!!!!!! a i opinie ma bardzo dobre :tak::tak:

mamolinka - a tak się właśnie zastanawiałam skąd ja Cię pamiętam :-p

Agnes - jaki test?? ja od 3 miesięcy mam totalną abstynencję :-D:-D:-D:-D

Ilonka - za moich czasów to chyba nei bylo melka z Rossmana :-p ... a karmisz jeszcze coś piersią?

Nadrobilam jupii !!!
KATRINA - zdrowka dla maluszka
LORI - &&&&&&
ILONKO - moj Draus tez nabity wazy 18,5 a nie wyglada na tyle za to niunka szcypiorek 4,5
KASIU - wszystko bedzie dobrze z dziewczynkami
ROSZPUMKO - fajnie ze macie juz ochrzczonego aniolka, my niestety musimy poczekac az Aneci dziadzio wydobrzeje, zreszta ona poki co i tak aniolek - ale wlasnie wlaczyla alarm - wiec trzeba z cycem leciec :)

ilonka24 no widzisz, dobre, tanie a i Pawełek zadowolony ;-)

a mi chyba przyszedł ekspander nareszcie :tak: bo miałam jakiś kwitek do poleconego w skrzynce... będę mogła wreszcie zacząć ćwiczyć :-)

edit.: Marysia77 dzielna bestia, tyle nadrobić to ho ho
:-)

reklama
Do góry