reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Lori ja tak samo , bo w każdej postaci lubię ale z cebulką jakoś chyba najbardziej :tak:
Ania proszę moje cebulaki :D nawet na przyjęcie do piwka fajna sprawa :) Wielkie Żarcie - Przepis - Cebulaki :-):-):-) ja robię pare z cubulką a pare ( dla chłopa) z kiełbaską i cebulką bo on musi miec wszędzie mincho :-D:-D:-D:-D

lori udanych zakupów

ania he he- po co lwa drażnić jak i tak nic z tego :-D:-D:-D

ilonko mój to znowu lubi jak ma na talerzu wszystkiego po trochu- no i owoce morza kocha- bleeeeeeeee

dziama, a ja tam ci zazdroszczę tej przeprowadzki! Bałaganu co niemiara,ale jaka radocha jak się skończy:tak: A co do zostawiania Małego pod opieką to na g.

axa, :laugh2: to będziemy zwijać cyce razem:laugh2:

piąteczka,no to cię załatwił tym pytaniem:-D Dobre;-)

jane, zapytaj gin o te ćwiczenia. Ale wydaje mi się, że skoro czujesz się dobrze psychicznie po nich to raczej to nie one przeszkadzają. Wyślij m na badanie jak najszybciej, będziecie wiedzieć jak sprawy się mają. Mi rok temu gin dała 3 miesiące na zafasolkowanie, a jak sie nie uda to po pierwsze badanie nasienia!!!

lori, kurcze przykro mi, że musicie czekać. No ale może to pomoże jak odpoczniesz od staranek i organizm wróci do normy. No i współczuję pracy całymi dniami.

ilonka, ale bym cebularza wciągnęła!!!! Ale Małemu cebula nie służy:sorry2:

Dziś jest mój dzień sentymentów. Dokładnie rok temu napisałam pierwszy raz do was na starankach. Przez ten rok wiele się wydarzyło i zmieniło w moim życiu. Nie raz śmiałam się i płakałam z wami, mogłam się wygadać i pytać o wszystko moje skarbnice wiedzy;-) Dziękuję, że jesteście
buzki.gif

Ostatnia edycja:
roszpunko leci czas- leci

a ja postanowiłam dziś zadbać o pośladki, co by było po czym klepać- najpierw piling z kawy, w którym się zakochałam i uzależniłam, a teraz leżę z glinką na dupie- ja to mam pomysły

reklama
Do góry