reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
ja też kawusię spijam, potwory małe i duże nakarmione, małż pojechał do pracy, pralka już kończy pranko.
Pogoda dziś do d....ale zimno nie jest- tyle, że nieprzyjemnie

a mnie tradycyjnie nic się nie chce :-p:rofl2: a co się będę wysilać śniadanko zjedzone mój misio jeszcze śpi idę go obudzić :D:D:D:D:D

Mnie tak samo sie nic nie chce ....... wczoraj siedziałam do 2 w nocy i czapulki produkowałam bo tyle mi sie posypało zamówien na tą różową :-D:-D co prawda jakoś zarodku zbytnio nie mam na tym no ale coś wpadnie do kieszeni nawet na mleczko dla Pawcia :)

Mój m pojechał do pracy na 2 godzinki , miałam iść do sklepu ale mam w nosie,, wróci to wtedy pójdę sama bez dzieciaków ....
zachciankę mam i dziś bedzie na obiad strogonof i cebularze ( na kolacje) :tak:

U mnie tak samo niby ciepło ale tak szaro :-:)-( nie znosze takiej pogody !!!!!!!!!!!!!!!!!!

piąteczko dzieciaczki juz zdrowe całkiem ????????
Lori mniam, jajeczniczka :-) uwielbiam :) zwłaszcza z cebulką :)
Ania nie budź lwa bo bedzie zły hehe :-D:-D:-D
Katka widze ze szybka decyzja i fru do PL :)

to , że mnie się nie chce to oczywiste hi hi- ale czasem trzeba

ilonko a dziękuję- już chyba oki- ale w pon jeszcze zawołam lekarza- niech je osłucha, co by były doleczone

ja jeszcze chwileczkę leżę na kanapie z kompem a potem juz sie wybieram z młodym do supermarketu na jakies zakupy, mąż w tym czasie jedzie na jakąs walke laserami czy czyms tam, no to przynajmniej świety spokój będę miała.

Lew w końcu sam się obudził :-p:-p:-p

u nas słoneczko narazie ale jak długo kto to wie u nas pogoda zmienia się czasami kilka razy dziennie :tak:

Ilonko co to są te cebularze:confused:

reklama
Do góry