reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

witam i ja!

mój synuś pomylił noc z dniem. bo dzisiaj spi cały czas. budzi się zje i ma dalej odlot. oj ciężka noc nas czeka

katy
szczęśliwej podróży i zdrówka dla taty. melduj nam co i jak

jane
ćwiczenia raczej nie przeszkadzaj w zafasolkowaniu. ważne że dobrze się czujesz psychicznie. bo psychika odgrywa ważna rolę

lori odpiszę ci na g

reklama
Ja już w Krk...

Katy udanego pobytu :-)

Jane ja zaszłam jak zaczęłam ćwiczyć, więc raczej to pomaga niż szkodzi, bo psychika odpoczywa :-)

dzięki dziewczyny :)) tez mi się tak właśnie wydaje. Przecież nie trenuję na olimpiadę:-p a swoją drogą teraz dałam sobie w domu spokój żeby mama mi głowy nie truła...wpierdzielam strasznie i źle się czuję... wracam do ćwiczeń jak wrócę do domciu:tak:

widzę, że o jedzeniu jak zwykle rozmowy były:tak: ja jajecznicę też jadłam:tak:

roszpunka ale rok szybko zleciał;-)

Witam w tą baaardzo wietrzną noc :szok:
Siedzę w pracy, więc postanowiłam się odezwać, bo jutro znowu cały dzień z K, więc nie będę miała kiedy
:tak:
ciekawe czy któraś jeszcze w ogóle o mnie pamięta
:confused:

agnes2704 na początku i Ciebie chciałam prosić o dostęp na enpr , bo jeszcze Ciebie mi kochana brakuje
:-)
ucałuj Olusia :tak:

piąteczko koszulka mistrz hahaha
:-D
dzieciaki zdrowe?

dziama86 dziękuję raz jeszcze za przyjęcie mnie
widzę, że u Ciebie przeprowadzka idzie pełną parą?
:-)

axarai ale z Ciebie laseczka nO nO
;-)

KatyB niby tyle ludzi mieszka w jednym mieście, że ciężko, a nawet bardzo ciężko znać chociażby ¼, ale jak przychodzi co do czego w takich sytuacjach to świat okazuje się naprawdę mały, nie wspominając już o samym mieście
jak tatuś słoneczko?

Buziaczki i do zobaczenia najprawdopodobniej w poniedziałek po południu
;-):-)

Witam

Mam pytanie odnośnie mufinek.
Wczoraj je piekłam pierwszy raz w życiu i mi nie wyszły :no::no::no: zamiast urosnąć to się rozlały:zawstydzona/y:,robiłam mufiny bananowe z przepisu od nas z grupy i może ciasto miałam za rzadkie? Nie wiem jakie powinno być bo nigdy wcześniej ich nie piekłam:(

I jeszcze jedno można je piec w samych papilotkach czy trzeba mieć tą specjalną blaszkę?

Paula pamiętamy pamiętamy:)

Witam :)
Paula a Ty kto???????????????? :-D:-D:-D:-D:-D no pewnie ze pamiętamy :-):-):-)
Violu wczoraj chyba miałyśmy zły dzien do wypieków :-D Tyle za ja piekłam babkę jogurtową .....z torebki i tak mi wyszedł zakalec :szok::szok::szok::szok: :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: no ale cebulaki to mi takie wyszły ze palce lizać :-D:-D:-D:-D
NIe robiłam tych mufin także nie wiem co źle zrobiłaś :sorry2:

Roszpunka MY tak samo dziękujemy Tobie ze jesteś, a przynajmniej ja :laugh2::laugh2::laugh2: :tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-):-):-)

My juz na nogach bo zaraz dzieci "sprzedajemy" i pędzimy na zakupy :laugh2::laugh2: muszę wylukać w koncu gdzieś ten płaszczyk .... wczoraj miałam na targowisko iść ale nie miałam jak wiec dziś jedziemy na inne targowisko 2 razy wieksze niz u mnie jest :tak: zawsze tam tanio jest :tak::tak: a że pogoda ładna także pewnie bedzie ich pełno :)

Milego dnia skarbki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dzień dobry dziewczynki

u mnie za oknem buro i jakiś nieprzyjemny opad

ilonka udanego polowania na płaszczyk

jane to będziesz miała co spalać po powrocie do domu

dzieci już ok, mufinek nie piekłam, ze względów oczywistych:-):-):-):sorry2::sorry2::sorry2:

miłego dzionka

reklama
DZień dobry :-)

Viola mnie na poczatku tez tak się robiło :-) Musisz mieć jakąś blaszkę, choćby nawet silikonową i zrób troszeczkę gęstsze ciasto i do foremek dawaj maksymalnie do 3/4 wysokości foremki :-) I powinno wyjść, aczkolwiek mnie nigdy nie wychodzą tak bardzo wyrośnięte jak w sklepach są ...Ale w smaku sa obłędne :-)

U mnie póki co słonko się przebija :-) Miejmy nadzieję,że tak zostanie, bo wybieram się z koleżanką na rekonesans wśród płytek :-)

Miłego dnia :-)

Do góry