reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Znalazłam wreszcie super przepis :-) Ale zjadalm 2 i mi żołądek pęka normalnie takie syte

Czas 10 minut Porcji 10
Pyszne i sprawdzone gofry! - składniki:

3 jaja
3 szklanki mleka
4 szklanki mąki
3 łyżeczki cukru waniliowego
2 łyżeczki proszku do pieczenia
cynamon
olej roślinny do posmarowania gofrownicy
Pyszne i sprawdzone gofry! - sposób wykonania:

Jaja, mleko, mąkę, cukier waniliowy, cynamon i proszek do pieczenia dokładnie wymieszać. Doprowadzić do rozgrzania gofrownicy posmarować gofrownicę olejem i nalać masę. Piec przez 6 minut.
Wyjąć i JEŚĆ.

ja nie dodalam cynamonu

Jejku dziewczyny, zaczynam łapać doła....
Byliśmy dziś w jednym sklepie zrobić rekonesans w płytkach i ogarnia mnie rozpacz, bo nie dość,że mnie się podobaja te najdroższe, to jeszcze inne niż mojemu m... Tylko przy jednych się zgodziliśmy i chyba je weźmiemy, ale sama nie wiem... A ceny ogólnie mnie przerażają :-(

witam wieczorową porą,widzę że macie pare sposobów na moją biedną rybkę:szok:,wykorzystam te grozby jedna po drugiej i zobaczymy efekty!

wpierniczam jabłko, popijam herbatkę, oglądam "prawo Agaty" i dobrze mi :p
dzięki, czarujcie czarujcie niech ten poród w marcu będzie półgodzinny hihi

Valky mnie na uregulowanie cyklu gin przepisała femoston mite, dwa cykle brałam, w trzecim udało się nam zaskoczyć :)
z innymi wspomagaczami nie pomogę.
Agnes spokojnej nocki ;)
Dziama ehhhh nooo dupiato z gin wyszło..
Trzymaj się jutro
Losiczka niezły rozrabiaka...ale jak mu się ręka wyrobi od pisania :p
mnie się Twoje obszywanie baardzo podoba :)
Pamela hehe jestem pewna że Filonek spełni życzenie ;)
Ania noo proszę pozwolenie masz, teraz sobie wyśnij jak ja półgodzinny poród i z górki hehe
Rozia ehhh remonty, pamiętam doskonale te przerażające ceny..

matkooooo gofryyyyyy...

reklama
truskafffka to ja sie Kochana do naszych czarownic dołączam w sprawie szybkiego porodu:-D:-D:-D ! juz raz próbowałam rzucić urok na teściową,więc doświadczenie mam!

Do góry