• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Heh ja ich nie używałam więc nie mam porównania teraz tez mam juz zapas na dwa miesiące może trzy :) łóżeczko turystyczne ma otwierana klape z boku i teraz jest całe zapakowane pampersami i chusteczkami nawilzonymi :-DTak ze mała będzie miała sucho kilka miechow i mam nadzieje ze tata znajdzie prace szybko;-)

Witam Babulce :-) ale naskrobałyście, nieźle musiałam się napocić żeby nadrobić :szok::-D

Moni.ka witam
:tak:

ilonko24 jak tak patrzę na te Twoje czapeczki i szaliczki to stwierdzam, że chyba pora na poważnie zacząć się brać za robotkę węgorzową
:-D
a tak na poważnie to nie wiem czy za rok, dwa, trzy albo dziesięć, ale zgłoszę się do Ciebie na pewno po jakiś komplecik
:tak::-)

kasia_es kochanie najważniejsze, że się nie pogarsza! Trzymam za Was kciuki i jestem z Wami myślami
:tak:

truskafffka
gratuluje małej kobietki
:-) no to macie komplet- super! :tak:

Ja pamiętam jak byłam taka mała i zawsze do kościoła chodziliśmy na 9:00 i biegiem z powrotem, bo Disco-Polo leciało na Polsacie i koniecznie trzeba było oglądać buahahaha
:-D

Zatrzymała mnie dzisiaj policja jak wracałam z pracy
:eek: myślałam, że jakieś badanie trzeźwości, bo uprzedzona przez koleżankę, jechałam sobie kulturalnie 50km/h w terenie zabudowanym hahaha a oni mi machają świecącą różdżką i tekst: „chcieliśmy tylko poinformować, że ma Pani spaloną przednią żarówkę” hahahaha Miło z ich strony :-D:rofl2:

Jak już wspominałam kiedyś tam- jutro wybywam na "ślunsk" także wpadnę do Was dopiero wieczorem jak K pójdzie do pracy
;-)
A tymczasem spadam do spanka, bo jestem wykończona po pracy... :baffled:
Buziaczki Maleńkie Wielkie ;-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry