• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Martuś idż do tej nowej pracy. popracujesz ile bedziesz w stanie a potem spierdzielaj na L4 i miec w dupie wszystko i wszystkich ..... do konca ciąży kasę bedziesz miec a potem i macierzyński przez 24 tygodnie :tak::tak::tak: no własnie a potem jak coś zasiłek dla bezrobotnych zeby tez coś kasy miec :-D:-D:-D:-D

Rozia no ciekawa jestem ogólnie efektu końcowego waszego mieszkanka :) a ten szary to jasny w łazience tak ????????

Czapulka dla Bianki .......... Rozia może być ????????:-):-):-) czy coś zmieniać ????

Zdjęcie1067.jpg

losiczko a to DRAŃ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hehe , Mój na dzień dobry to od razu by chciał wskakiwać do łóżka :-D:-D:-D:-D:-D:-D nie wyżyty hehe !!!!!!!!!!

To miłego wieczorku;-) Ciesz sie ze sianko przywiózł hehe :)

Liluu Ja robię tylko z włoskiej ,,,, bo nie jest taka twarda ..:-) Jaś taką woli zjeść bo tą zwykłą to mieli :-) hehe

Losiczko ale ci faceci to bezmózgowcy :-p

Ilonko a my nie bardzo z włoskiej bo za miękka :-D a czapusia ładna śliczna miodzio :tak:

edit

a ja właśnie doczekałam się gołąbków :P i papusiam a potem pewnie padnę jak zabita w wyrku

NO właśnie... ja nigdy ich nie smażyłam :szok: a wiem ze sie tez tak robi... ja zawsze duszę, a na wierzch rozrabiam koncentrat z wodą i wlewam i posypuje dużą iloscią majeranku ....
Liluu TY dusiłaś ??????????

reklama
Lilu a moze byś tak nam pokazała swój bębenek co?????????????????????????????? <prosi> :-D:-D:-D:-D:-D Bo moze nie zdążysz sie jeszcze pochwalić :-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p Nie daj sie prosić daj oko nacieszyć "piłeczką" :-):-):-):-):-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry