• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Witam
wieczorową porą :-)
Dziama no właśnie to kiedy robimy tą parapetówę ??????????????:-D:-D
Losiczka zabiłaś mnie tym lodzikiem :-D:-D:-D:-D Dzięki za przepis na sałatkę :-D:-D:-D:-D:-D
Truskawka gratuluję połowa juz za Tobą!!!!!!!!!!!!!!!! :-)
Agnieszka gratuluję . poprosimy o zdjęcie Łukaszka, bo aż kole to wolne miejsce w tabelce:-D:-D:-D:-D noooooo klocuś :happy2:
piąteczko ja bym chyba ześwirowała gdyby tak mój ciągle pracował i pracował i pracował :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: ale chociaz tyle ze ma jeszcze siłę pobaraszkować pod biurkiem :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Róża niebawem bedziesz TY tworzyć swoją galerię brzuszka :-):-):-):tak::tak::tak:
Katka dobrze ze juz jesteś kochana !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a może Twój m coś próbował chodować w ty Twoim kubku hehe :-D:-D:-D:-D

Oj kobitki moje piękne nie wiem co jeszcze miałam napisać ........starość nie radość :-D:-D:-D:-D

Mnie fajnie minął dzionek z moimi chłopakami .... wyskoczyłam na zakupy z mamuśką .... zakupiłam zajebistą torebkę ( worek) za całe 5 zyla !!!!!!!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D aaaaaaaaaaa normalnie jestem mega zadowolona z niej !!!!!!!! Papiemu pare ubranek tez ślicznych ręczniczek kąpielowy ;-) sobie 4 bluzeczki markowe pod sweterek nawet albo po domu aby śmigać :-) mam fotki to wrzucę jesli macie ochotę luknąć :tak::tak::tak::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
oczywiście zrobiłam nalot na biedre ;-) rozbawił mnie jeden koleś ... wychodze z biedry, ja patrze a tam wyjezdza z parkingu maluch cały wypchany ................ srajtaśmą :-D:-D:-D:-D:-D
ludzie to wariaty :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

a ja sobie pospaaaaałaaam...i teraz sie zastanawiam co w nocy będę robić:-D
a najlepsze...budzę się ..a wokół mnie, miśki, poduszki pod stopami, miska obok...a w środku banan, jabłko, orzechy i krówka:-D okazało się że synuś zadbał żeby mamusi niczego nie zabrakło jak się obudzi:-D

Ilona dawaj fotki :tak:
bez srajtaśmy nie da rady buhaha
Piąteczka czekam z ciekawością co to za niespodziewajka:cool2:

malibu jest???? bo ja gotowa do imprezki:-D

reklama
10112012683.jpg 10112012684.jpg

10112012682.jpg 10112012687.jpg

10112012689.jpg Jasia koszula ;-)

10112012679.jpg torebusia ;-)

3 pozostałe bluzki potem bo coś mi bluetooth szwankuje i nie mogę zgrać juz reszte na komp :baffled::baffled::baffled::baffled:
ale jedna biało różowa, druga zielona a trzecia czarno różowa :-D:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry