• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Ale sie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: przyszły materiały i kużwa mac znowu dostałam metr materiału w same błedy.Dzwonie do faceta zjebka na maksa.Powiedziałam ze juz u niego nie zamówie ( z skłamałam :-) ) a on że w ramach reklamacji w nastepnym zamówieniu dostane rabat na metrze materiału 10 zł tzn na każdym metrze .No to mi sie podoba :-).Na szczescie kolor materiału spożytkuje do dodatków.

A gdzie siostra Piąteczka ???

Martuś super :-)

Sylwia no widzisz jak czlowiek chce odpoczac to zawsze cos wyskoczy:sorry:
Valky ja tez ostatnio nie mierze i jak na razie mnie nie ciagnie:tak:......nawet wolalabym zaczekac ze staranklami do stycznia bo boje sie ze znow sie zatrzyma w jajowodzie:eek: a tak po laparo powinno pojsc gladko........i u mnie tez dietka i silownia w natarciu
Pamela trzymaj sie kochana;-)....kurcze jakos same nieszczescia na okolo....
Losiczko co tam nowego uszylas????Chwal sie tu szybciutko...:-)
Dziama...kotus juz bylam na wizycie i mam zaplanowane laparo na 8 stycznia bo juz mi przyszedl papier:tak:......tak zeby sprawdzic czy wszystko tam wyglada prawidlowo, czy nie ma zrostow itp........a ja na kawke wpadne jak sie juz urzadzisz ;-)
Truskaffka widzisz a co to bedzie pozniej jak ona juz wam teraz przeszkadza w baraszkowaniu :-D????
Lilu no pomalutku lista grudniówek bedzie sie zmniejszac....:-)
Ada jak tam kochana;-).....ja tez mam troche do nadrobienia.....ale jakos czasu brak
Ilonka tabelki boskie , aty jak tam produkcje czapeczek nadal rozwijasz;-)????Bo cos malo cie ostatnio na bb
Agnes ale Olus jest poprostu boski:-).....pożycz go co:sorry2:????
Joasiu no to teraz juz sie nie wymigasz od bb;-)

Marcia nadal nie widze wykresow ale kapnelam sie o co kaman.......GRATULACJE!!!!!!! KOtus w koncu!!!!!!!!!
:-D:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry