• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

sylwia_d świetne wiadomości :-)

AdaW
no tak, racja… szkoda tylko, że kolejny „raz” będzie dopiero 23… tzn. mam nadzieję, że w tedy się zobaczymy
:tak:

Martuś Ty będziesz pracowała teraz w tej samej firmie co mąż? Bo ja chyba nie jestem na bieżąco
:-p;-)

reklama
Hallo Kochane!
Przepraszam, że mnie tak mało, ale czasami coś skrobnę na wrześniówkach tylko, bo czasu niet! Ale żeby nie było to czytam, i kibicuje, i trzymam kciuki! Za mało czas, za mało:dry:
Malami no rzesz, trzymam kciuki i tak się cieszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Truskafka no dziamdziorka się szykuje:-D Zobaczysz jak to fajnie mieć takiego dużego synka zakochanego w maleńkiej siostrze:-D
U nas dobrze, Kac bedzie miał 14 stycznia operację na migdały, bo już oddychać nie może, pewnie przez to te cofki. Mój Emi 13 stycznia 18-nastka, więc już dwóch pełnoletnich będę miała synków:eek: i na prawko też chodzi, jakie to dziwne............................. Ada wczoraj dwa miesiące zaliczyła, gaworzy uśmiecha się, śpi i je.
I za chwilę Gwiazdka! Dla mnie była najpiękniejsz na Świecie, M przyjechał, zgodził się, i zmajstrował Malutką:-D
I Wam też takiej Gwiazdki życzę!!!!!!!!!!
Zobacz załącznik 514721

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry