P
Paula~
Gość
No i do czego to doszło... żebym nie miała czego nadrabiać w pracy 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

przyszla chyba tylko popatrzec na sprzet bo nastepnym razem ma przyjsc za 2 tyg 

a recznik ze soba miala kapielowy 

nie wiem po co jak nawet palcem nie ruszyla

w biezni np maja wbudowana ang tv, wiatrak, i wejscie do iphona
co mi bardzo pasuje:-) jutro znow tam ide tylko pewnie zaraz po pracy bo po silce jeszcze prasowanie sie szykuje......kurcze jakos malo mi doby teraz.......ciezko troche pogodzic prace, domowe obowiazki i jeszcze silownie

i heja z chaty.Córka własciciela zadzwoniła na pogotowie gazowe i przyjechali.Okazało sie ze mój durny sąsiad szedł wymienic butlę i szedł z otwartą butlą zeby mu gaz wyleciał.Cała klatka w gazie.Strażacy sprawdzili stęzenie gazu.Już nieczuc ale jeszcze norma przekroczona.Kużwa dziewczyny żoładek mam w piętach.
czy aby wszystko w porządku?

Więc takie rzeczy nie tylko za gramanicą
no to całe szczęście, że to tylko gaz z butli. Ale się musiałaś strachu najeść. A jak tam pokrowiec na laptopa?

moja twarz leczy też zatwardzenie
nie polecam oglądać wieczorem śnią się koszmary wiem bo kilka razy wieczorem spojrzałam w lustro