• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Bardzo lubię właśnie takie neutralne kolory :tak: podobają mi się też np. beże, kremy, brązy i tego typu tonacje, bo pasują jak i do chłopca tak i do dziewczynki :-)
szarości też są bardzo fajne...
oczywiście dzieciaczkom potrzeba kolorów, ale zawsze można skombinować kolorowe dodatki
;-)

No tu były tylko dwa kolory do wyboru, beżowo-brązowe i właśnie to i poczatkowo myślałam o tym pierwszym, ale trochę bałam się,że ten brąz będzie taki sraczkowaty i zdecydowaliśmy się na ten kolor :-) No ja też wolę takie mniej krzykliwe kolory :-)

Martuś jest taki podstawowy materacyk, ale dokupimy jeszcze na górny poziom piankowy, a później na dolny taki już normalny. Tak, to jest zamiast tradycyjnego :-)

Rozia właśnie takie kolory jak wybrałyście z LiLuu są uniwersalne jak dla mnie i bardzo fajnie :tak:

Każdy ma swój gust, jedni chcą np. wszystko co różowe dla dziewczynki, drudzy wszystko co niebieskie dla chłopców, jeszcze inni zupełnie neutralnie... jak to dobrze, że teraz jest taki wybór, że każdy znajdzie coś dla siebie :-)
Nic tylko obrabować bank i na zakupy
:-D

edit.:
Martuś hello
:-) jak się czujesz maminko? ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry