• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Ja tak na sekundke:-)

Agnes a Olus napewdo dojada, bo jak piszezsz ze ma ochote wisiec na cycu to moze ten pokarm dla niego to malo? A ty jak tam w roli mamy....przywyklas juz;-)???
Losiczko ale ludzie sa czasami nie odpowiedzialni...........karny jeżyk sie należy sąsiadowi:-D
Katrina ja pierwszy raz spotkalam sie z takim inteligentem i zaskoczyl mnie na maxa :szok:a jak twój kawaler???:-)
Sylwia bo mala dba o to zebys byla juz przygotowana do wstawania na zaś ;-)
Ada no tutaj pisanie idzie takimi falami..........:tak: ale sie usmiałam z twojego opisu :-D:-D:-Dwariacie :-D:-D:-D
Roszpunka jak tam Maxiu juz sie turla ???;-)

reklama
Miłego dnia dziewczyny :* !!! Uciekam mam dziś ostatni dzień wolny bo złapałam jeszcze taka dorywczą pracę i w te dwa dni wolne (wtorek, czwartek ) będę chodzić zawsze coś grosza wpadnie a że bedę sprzedawać słodycze to cieszę się bardzo :)

katy ja w roli mamy czuję się swietnie. juz zapomniałam jak to było jak Olka nie było z nami. moze jestem niewyspana ale szczęśliwa ze mam tego malucha przy sobie. jutro będzie położna u mnie to zapytam o to wiszenie przy cycu. nie wiem czy nie dojada bo waga idzie w górę a jak się naje to potrafi z 3 godziny przespać. no ale aby się najeść to czasem z godzina mija bo on popije przyśnie a jak go odkładam to zaraz znowu domaga się jedzenia i tak walczymy.

biore się na razie za obiad póki Olek śpi. potem spacer i wracam do was

witajcie z rańca

Ada - akurat w banku to mnie nie dziwi, bo oni muszą rozliczyć kasę nie tylko, żeby się zgadzało kwotowo, ale jeszcze co do ilości wpisanych monet i banknotów o konkretnych nominałach, więc jeśli wpisała i zatwierdziła to "pies pogrzebany".

Przeraża mnie fakt, że młodzież korzystając z pomocy typu kalkulator (tutaj mają kalkulatory nawet z ułamkami zwykłymi) jest coraz mniej samodzielna, tak jakby wtórny analfabetyzm się szerzył. Nie wyobrażam sobie, żeby moje dziecko nie potrafiło liczyć pisemnie, czy w pamięci w zakresie 20-stu.

Moje kochane.:-)

Oświadczam że od dzisiaj będzie mnie tutaj mniej :-( bo jutro przyjerzdzają stroje krakowiaka za tydzien w końcu pacynki w piątek torebki mi przywozi .A do tego sprzedałam swoją 1 torebkę na allegro hura :-) .Więc proszę o wybaczenie.Będę wpadała na chwilke .Aaaaaa...... no i o 12 przyjerzdza mechanik zakładac nowy silnik do owerloka i 450zł pójdzie sie .......:dry:

A ja żłopię guajazyl na śluz ( bo zel pewnie do piątku nie dojedzie ) i mam mokro w gatkach :-D:-D:-D

Narazinko

Witam w pochmurny dzień ;-)

Nowy cykl czas zacząć... @ wzięła mnie podstępem, dzień za wcześnie
:wściekła/y:

Losiczko
niektórzy ludzie zachowują się jakby mózgów nie mieli
:szok: ale widzę, że Ty zimną krew zachowałaś- wypłata byłaby ocalona hahaha :-D

AdaW chyba jesteś trochę za bardzo rygorystyczna co do siebie
:tak:;-)

KatyB ja bym sąsiadowi Losiczki zaproponowała karnego ku**sa hahaha
:-D niby zarezerwowany jest dla źle parkujących, ale myślę, że można by zrobić wyjątek, który by chłopa wystraszył (no chyba, że jest gejem, to w tedy by miał radochę)- a tego byśmy nie chciały :-p

Ilonko jak tam po szczepieniu? Czekam na relacje- mam nadzieję, że bezboleśnie i bez płaczu obyło się tym razem
:tak: chciałam również zgłosić nową @ na 11.12 ... :nerd:

piąteczko jak Bartuś? :confused:

Miłego Dnia Kochane :-)

reklama
Przyszło łóżeczko dla Bianki :-) DSC05933.jpgDSC05934.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry